Komuttan sonra tarih çıkmadı sanırım bot net e kurban gitmedim. abi bu arada bilgili birine benziyorsun 2 tane sorum var 1. ben bilgisayarı her açtığımda bir uygulama uygulama çıkıyor bunu pc yi resetleyip sana yollayacağım
2. si bende windowsu etkinleştirin yazısı bazen geliyor bazen gidiyor mesela 3 4 gün önce net hatırlıyorum vardı , bugün ise yok

msgwnd
Tavsiyem kesinlikle format atmanız ve temiz kurulum yapmanız.
Hiç ama hiç virüs takıntısı olmayan biri olarak diyorum ki;
O bilgisayarda çok çok kuvvetle muhtemel virüs var hem de iyisinden bir virüs.
Attığınız resimlerden(SAYFA 3 TE) en başta virüsten şüphelenmiştim ama dile getirmemiştim.
Son söylediğinizden sonra öyle oyuncak değil kaliteli bir virüs sahibi olduğuna inanıyorum.
Hayırlı olsun. :):(

Son düzenleme:
Tavsiyem kesinlikle format atmanız ve temiz kurulum yapmanız.
Hiç ama hiç virüs takıntısı olmayan biri olarak diyorum ki;
O bilgisayarda çok çok kuvvetle muhtemel virüs var hem de iyisinden bir virüs.
Konu açarken attığınız resimlerden en başta şüphelenmiştim ama dile getirmemiştim.
Son söylediğinizden sonra öyle oyuncak değil kalkiteli bir virüs sahibi olduğuna inanıyorum. :)
Hayırlı olsun. :)

Oyunların çökmesi ve Alt + Tab vb. problemler bana Windows'tan kaynaklı gibi geliyor. Virüs olsaydı Kaspersky boş durmazdı, biliyorsunuz ki piyasanın en iyilerinden. KMSpico gibi zararlıların temel odağı verileriniz olacaktır, bu tarz sorunlar oluşturmak değil. Yine de ihtimal var. Ki bilgisayarcılar genelde ciddi problemlere yol açmıyorlar :D En baştan beri herkesin farklı fikirler ortaya atması ve çözüm olarak Windows 10'a temiz kurulum ile geçilmesini önermesi, çorba gibi bir etki yarattı.

Oyunların çökmesi ve Alt + Tab vb. problemler bana Windows'tan kaynaklı gibi geliyor. Virüs olsaydı Kaspersky boş durmazdı, biliyorsunuz ki piyasanın en iyilerinden. KMSpico gibi zararlıların temel odağı verileriniz olacaktır, bu tarz sorunlar oluşturmak değil. Yine de ihtimal var. Ki bilgisayarcılar genelde ciddi problemlere yol açmıyorlar :D En baştan beri herkesin farklı fikirler ortaya atması ve çözüm olarak Windows 10'a temiz kurulum ile geçilmesini önermesi, çorba gibi bir etki yarattı.

Konu sahibi arkadaş Karspersky ile taramadı. Hatta indirip kuramadı. Zaten öncesinde az da olsa virüsten şüphelenme nedenim de bu. Ya siz yanlış anladınız ya da ben.
Bkz. Alttaki linkte bulunan resimlere de bakınız.

Konu sahibi arkadaş Karspersky ile taramadı. Hatta indirip kuramadı. Zaten öncesinde az da olsa virüsten şüphelenme nedenim de bu. Ya siz yanlış anladınız ya da ben.
Bkz. Alttaki linkte bulunan resimlere de bakınız.

Kaspersky yüklü olduğu vakit ses çıkarmamış diyoruz zaten? Hiç bir şey yüklenmediği halde, virüs sonradan mı etkisini gösteriyor anlamadım :D

Kaspersky yüklü olduğu vakit ses çıkarmamış diyoruz zaten? Hiç bir şey yüklenmediği halde, virüs sonradan mı etkisini gösteriyor anlamadım :D
O zaman karspersky karspersky'yi virüs olarak görüp indirilmesine müsade etmiyor mu yani. :)
Şimdi tam komedi oldu.

Her şeyi birbirine karıştırmak yerine neden temiz kurulum ile başlamıyorsunuz ki? Keza virüs varsa bile temizlenecektir. Bir şey değişmeyecek olsa bile diğer çözümlere göz atabilirdik.
Bir de anlamadığım şey; Bu ne perhişz bu ne lahana turşusu deyimine uydu.
Varsa bile temizlenecek, format atmayı öneren sizken aynı yönde ben bişeyler yazınca.... anlamadım nedir bu üzgün suratlar.. :)
Her ne ise iyi akşamlar..

@Ongaziwa, alakası yok. Konu sahibi bir kaç ay önce Kaspersky'ı kaldırmış. Kaldırmadan önce de sürücüler ve Windows'un etkinleştirilme durumu aynıydı. Kaspersky kurulu iken herhangi uyarı vermemiş. Kaspersky kaldırıldıktan sonra zamanla garip hatalar yaşanmış. Yani virüs ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Hiçbir şey yüklenmeden, zamanla kendi kendine ortaya çıkmış olamaz. Bu arada konu sahibinin, bilgisayarını her açtığında karşısına çıkan uygulama "MSGWND" Gigabyte anakartınız var ise otomatik olarak yükleniyor, virüs değil. Ek olarak formatın önerilmesine bir şey demedim. Problemlerin neyden kaynaklandığı konusu çorba oldu yalnızca.

Arkadaş, yukarıda alıntıladığım mesaj sana ait değil mi?
Virüs varsa bile temizlenecek, format at demiyor musun?
Nasıl alakası yok?

Harbiden ne anlatıyorsun? Virüs var falan demiyorum ben. %1 bile ihtimal varsa çözülür dedim yalnızca. Lütfen doğru düzgün okuyup yorum yazın, her neyse.

Arkadaş öncelikle sanırım yazım pek anlaşılmadı bu yüzden tekrar özet geçeyim.
Ben virüslü yazılım yüklemiş olsam bile, Kaspersky taramaları bir şey demedi -ben en son soldier of fortune indirdim sildim- bayağı bir sonrasında Kaspersky çalışmaz hale geldi sil yükle yaptım çözülmedi bende kaldırdım ve bir daha uğraşmadım -bu dönemlerde hem bir şey indirmedim hem de wdefender bile bir şey demedi şüphelenmedi bile- ve çalışmadığı dönemde dosya inebiliyordu, hatırladığım kadarıyla gene bir şey yüklemedim yanlış bir siteye tıklamadım,
Daha sonrasında sadece CS2 de tespit ettiğim Alt Tab sorunu çıktı sonra Half-Life CS1.6 ya kadar gitti -ben farkına varmadım ancak güvenilir ders çalışma sitesinden Word dosyası indiremedim yani o dönemlerde dosya sıkıntısı yaşıyormuşum - aynı zamanda ilk sayfadaki kod ile Alt Tab'ların en azından siyah ekran takılma sorununu çözdüm ve nedense Warband'da bu sorunu yaşamıyorum. Ve şunu da söyleyeyim benim eski konularımdan birinde Last of Us açılmıyor diye başka birinin önerdiği driver ı kullanmışlığım var ama yaptığım hiçbir eylem anlık sonuçlar doğurmadı (şu an aklımdaki modem virüsü veya driver sorunu mu yedim) @Blackcomb @Ongaziwa

Windows 10'a geç.

Window 10'a geçmeyi düşünüyorum.

Neyse zaten Windows 10'a geçeceğim yakında ama temiz kurulum için USB'den kurmalıyım değil mi? Programla kurunca sadece sistem değişiyor dosyalar portlanmış oluyor virüs varsa makineda duruyor diyebiliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı