Windows 11 DirectX indirme aracı hata veriyor

571602

Hectopat
Arkadaşlar Witcher 1'in orjinalini oynamak için Windows 11 kurdum ancak Direx indirme aracı bir türlü çalışmıyor. Daha dün yüklediğimde çalışıyordu.

Araç: DirectX İndirme Aracı

Ekran Görüntüsü (2).png
Ekran Görüntüsü (4).png
Ekran Görüntüsü (6).png

Yardım edebilecek birisi yok mu?

Arkadaşlar Witcher 1'in orjinalini oynamak için Windows 11 kurdum ancak Direx indirme aracı bir türlü çalışmıyor. Daha dün yüklediğimde çalışıyordu.

Araç: DirectX İndirme Aracı

Eki Görüntüle 2352236Eki Görüntüle 2352237Eki Görüntüle 2352238

Yardım edebilecek birisi yok mu?

Internete bağlı olduğuna eminmisin?
Eminsen bazı Yöntemler
  • Yönetici olarak çalıştır: DirectX kurulum dosyasına sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
  • Antivirüs ve güvenlik yazılımlarını devre dışı bırakın: Antivirüs yazılımları bazen kurulumları engelleyebilir. Kısa süreliğine devre dışı bırakın ve tekrar deneyin.
  • Windows güncellemelerini kontrol edin: Eksik veya hatalı Windows güncellemeleri, DirectX kurulumunu engelleyebilir. Windows güncellemelerini tamamlayın.
  • DirectX Web Yükleyicisi kullanın: Microsoft'un DirectX Web Yükleyicisi'ni Microsoft DirectX End-User Runtime Web Installer adresinden indirin ve kurulum yapın.
  • Eski DirectX sürümlerini kaldırın: Denetim Masası'ndan eski DirectX sürümünü kaldırmayı deneyin, ardından tekrar kurmayı deneyin.
NetFramework indiremediyseniz
Download Microsoft .NET Framework 3.5 from Official Microsoft Download Center

Internete bağlı olduğuna emin misin?
Eminsen bazı Yöntemler
  • Yönetici olarak çalıştır: DirectX kurulum dosyasına sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
  • Antivirüs ve güvenlik yazılımlarını devre dışı bırakın: Antivirüs yazılımları bazen kurulumları engelleyebilir. Kısa süreliğine devre dışı bırakın ve tekrar deneyin.
  • Windows güncellemelerini kontrol edin: Eksik veya hatalı Windows güncellemeleri, DirectX kurulumunu engelleyebilir. Windows güncellemelerini tamamlayın.
  • DirectX Web Yükleyicisi kullanın: Microsoft'un DirectX Web Yükleyicisi'ni Microsoft DirectX End-User Runtime Web Installer adresinden indirin ve kurulum yapın.
  • Eski DirectX sürümlerini kaldırın: Denetim Masası'ndan eski DirectX sürümünü kaldırmayı deneyin, ardından tekrar kurmayı deneyin.
. .NET Framework indiremediyseniz
Download Microsoft .NET Framework 3.5 from Official Microsoft Download Center

Şu anda arkadan şarkı dinliyorum ve araca kurulum yapıyorum ama aynı hatayı alıyorum.

Ek: Daha dün aynı kurulumu yapıp Witcher 1'i oynamıştım. Nedense bugün olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı