Çok kötü ya. Hocam peki Nlite ile bu özellik silinir mi?24H2 kuracaksanız şifreliyor. Hemencecik çözebilirsiniz ama.
Rufus ile modlama çalışmıyor diyorlardı. Doğru mudur? Çalışıyor mu?Sisteminiz şartları sağlıyorsa otomatik şifreleyebilir ancak bildiğim kadarıyla sadece sıfırdan kurulum yaparken bu olur. Sıfırdan kurulum yapacaksanız da bunu Rufus ile kapatarak sağlayabilirsiniz.
Ben yakın zamanda format attım Rufus ile, şifrelemedi. Siz yine de araştırın isterseniz. Şifrelemeye başlarsa da sonradan kapatabilirsiniz zaten.Çok kötü ya. Hocam peki Nlite ile bu özellik silinir mi?
Rufus ile modlama çalışmıyor diyorlardı. Doğru mudur? Çalışıyor mu?
3 tane ayrı diskim var yani. Hepsi şifrelenirse durduk yere, gider.Ben yakın zamanda format attım Rufus ile, şifrelemedi. Siz yine de araştırın isterseniz. Şifrelemeye başlarsa da sonradan kapatabilirsiniz zaten.
Dediğim gibi büyük bir sorun olmaz.3 tane ayrı diskim var yani. Hepsi şifrelenirse durduk yere, gider.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.