Windows 11 Dosya Gezgini çalışmıyor

Restorehealth le üstteki sorunu çözdüm dediğin uygulamalarida çalıştırıp uyguladım değişen tek şey PC'nin açılış kapanış hızı Dosya Gezgini calismiyor hala PC sıfırlamaktan başka çare kalmadi galiba
Hata kodu yok mu? Yoksa beyazlaşıp donuyor mu? ve bu ne zamandır oluyor ne yaptınız da böyle oldu hatırlıyor musunuz? Direkt sıfırlamak bir çözüm değil. Auto Runs'u indirin ve yönetici olarak 64biti çalıştırın SS bırakın.

Once üzerinde calisiliyor yazıyor sonra beyazlasip kapanıyor. Valorant için Secure Boot'u aktif ettim 2 gün sonra bu sorun başladı şu an kapalı ama değişen bir şey yok SSleri ekliyorum
IMG_20250220_141008.jpg
IMG_20250220_141042.jpg
IMG_20250220_141053.jpg
IMG_20250220_140953.jpg

Simdi fark ettim ayarlarda hesaplar bölümü ve bazı Microsoft uygulamalari çalışmıyor.
IMG_20250220_171645.jpg

Son düzenleme:
Once üzerinde calisiliyor yazıyor sonra beyazlasip kapanıyor. Valorant için Secure Boot'u aktif ettim 2 gün sonra bu sorun başladı şu an kapalı ama değişen bir şey yok SSleri ekliyorumEki Görüntüle 2428159Eki Görüntüle 2428160Eki Görüntüle 2428161Eki Görüntüle 2428158

Simdi fark ettim ayarlarda hesaplar bölümü ve bazı Microsoft uygulamalari çalışmıyor.Eki Görüntüle 2428361
24H2 KB5051987 güncellemesini yaptınız mı? Sanırım bu güncellemeyle alakalı sorunlar var.

24H2 KB5051987 güncellemesini yaptınız mı? Sanırım bu güncellemeyle alakalı sorunlar var.
Güncelleme denetimi yaptım herhangi bir güncelleme yok manuel indirip yapmam mi gerek

Güncelleme denetimi yaptım herhangi bir güncelleme yok manuel indirip yapmam mi gerek
Şimdi baktım yapılmış ve dosya gezginin bozulma tarihiyle aynı gün yapılmış

Şimdi baktım yapılmış ve dosya gezginin bozulma tarihiyle aynı gün yapılmış
Evet maalesef o güncellemeyle alakalı başkaları da aynı sorunu yaşamış. Geriye dönüş noktası varsa dönün yoksa üzgünüm ya yeni güncelleme bekliyeceksiniz(ki buna Microsoft hızlı bir dönüş sağlayacaktır) ya da format :/

Evet maalesef o güncellemeyle alakalı başkaları da aynı sorunu yaşamış. Geriye dönüş noktası varsa dönün yoksa üzgünüm ya yeni güncelleme bekliyeceksiniz(ki buna Microsoft hızlı bir dönüş sağlayacaktır) ya da format :/
Geri almayi denedim fakat artık bir değişim olmuyor yeni güncelleme bekleyeceğiz sağolun yardiminiz için.

Dün itibarıyla yeni güncelleme yayınlandı fakat ne yazık ki değişen bir şey yok binlerce kişinin bilgisayarını bozan güncellemeye karşılık Windows sadece bazı hataları düzeltmiş 24H2 pişmanlıktır indirmeyi düşünen varsa uzak dursun
Üzgünüm maalesef ben de format diskimden 23H2 yi silmiştim 24H2 yi yükleyince kurulum ekranı bile iğrençti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı