Bilgisayarım ilk açılışta donuyor mouse klavye tamamen tepkisiz kalıyor sonra Power tuşuna uzun süre basıp kapatıyorum sonra açılıyor. Bu sorun 3 gündür devam ediyor bugün donduğu zaman beklemeye karar verdim 2-3 dakika sonra "DPC_WATCHDOG_VIOLATION" hatası verdi ve bilgisayar yeniden başladı. 1-2 resetten sonra bilgisayar düzelmeye başlıyor ama ilk açılışta bu sorunu yaşıyorum. En son "Yüksek duyarlıklı olay süreölçeri" ve "Sistem süreölçeri" driverlarını devre dışı bırakmıştım. Tekrar açtım fakat sorun devam ediyor.
Windows önyüklemesi gerçekleştirilemediğinde sorun gidermeyi öğrenin. Bu makale, destek aracıları ve BT uzmanlarının kullanımına yönelik gelişmiş sorun giderme tekniklerini içerir.
Disk sağlam fakat geri yükleme denedim yükledi sonrasında bcd hatası vermeye başladı şu an bcd onarımı yaptım açılış ekranındaki yuvarlak dönüyor ve klavye mouse ışığı gitti.
Disk sağlam fakat geri yükleme denedim yükledi sonrasında bcd hatası vermeye başladı şu an bcd onarımı yaptım açılış ekranındaki yuvarlak dönüyor ve klavye mouse ışığı gitti.
Hocam saçma olucak belki ama başka bir disk takıp windows 11 kurulumu yapsam sonra yeni windows dosyalarını sorun yaratan diske kopyalasam. Efi kısmını vs her şeyi bir çözüm olur mı yoksa boşuna mı uğraşmış olurum?
Hocam saçma olacak belki ama başka bir disk takıp Windows 11 kurulumu yapsam sonra yeni Windows dosyalarını sorun yaratan diske kopyalasam. EFI kısmını vs her şeyi bir çözüm olur mı yoksa boşuna mı uğraşmış olurum?