Windows 11 DualSense BT ile bağlanmıyor

Makaleler
9
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
Meslek
Öğrenci
Windows ve sürücüler en güncel durumda. DualSense yazılımı da güncel. BT ile il başta bağlanıyor ancak 1-2 saniye sonra bağlantı kopuyor.

Dosya Ekleri

• 1677955496808.png
    1677955496808.png
    58,9 KB · Görüntüleme: 67
Hocam telefonunuz veya başka bir cihazda da dener misiniz? Cihazın bluetoothu ile alakalı olabilir.

Ayrıca çalışmayan cihazın bluetoothunda farklı cihazlar bağlıysa onları kaldırın genellikle ondan sinyal kopuyor.

Hocam telefonunuz veya başka bir cihazda da dener misiniz? Cihazın bluetoothu ile alakalı olabilir.

Ayrıca çalışmayan cihazın bluetoothunda farklı cihazlar bağlıysa onları kaldırın genellikle ondan sinyal kopuyor.
Telefonda sorunsuz hocam. Dokunmatik panel dahil her tuş çalışıyor. Sadece ilk bağlarken birkaç denemede gördü BT ama sorun yok şu anda.

Telefonda sorunsuz hocam. Dokunmatik panel dahil her tuş çalışıyor. Sadece ilk bağlarken birkaç denemede gördü BT ama sorun yok şu anda.

O zaman çok büyük ihtimlle Bluetooth'unda sıkıntı var bilgisayarın. Önerim eğer Dongle falan kullanıyorsanız onu üst bir yerlere çıkarmak olur arada obje falan olmasın.

Ayrıca kendimden biliyorum kablosuz kulaklık ile DualSense'i aynı anda bağlayınca 2'sinden biri sırayla gidiyor büyük ihtimalle güç yetmiyor olabilir.

Bunlarda olmazsa yazılımsal kaldı geriye olarak onu da driverlarınızı kontrol etmenizi öneririm.

O zaman çok büyük ihtimlle Bluetooth'unda sıkıntı var bilgisayarın. Önerim eğer Dongle falan kullanıyorsanız onu üst bir yerlere çıkarmak olur arada obje falan olmasın.

Ayrıca kendimden biliyorum kablosuz kulaklık ile DualSense'i aynı anda bağlayınca 2'sinden biri sırayla gidiyor büyük ihtimalle güç yetmiyor olabilir.

Bunlarda olmazsa yazılımsal kaldı geriye olarak onu da driverlarınızı kontrol etmenizi öneririm.
Hocam dongle kullanmıyorum. Temiz Windows 11 kurulumunu dün yaptım. BT ve kablosuz sürücüleri güncel. Başka bir bağlantıda sorun yaşamıyorum. Söyle bir not da düşeyim 2 hafta önce bağlanıyordu ancak şu an bağlanmıyor.

Çözebildin mi kral?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı