Çözüldü Windows 11 düzgün çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AjanKopke

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-14400F
5060 Ti 16GB
H610M-H
16GB DDR5 RAM
THERMALTIGHT PEERLESS ASSASIN 120 SE HAVA SOĞUTUCU
Meslek
Öğrenci
RAM
16
Ekran kartı
5060 Ti 16GB
Anakart
h610m-h
İşlemci
i5 14400f
Merhaba arkadaşlar, sistemde Windows 11 yüklü. Dün hiçbir şeyi yoktu fakat bugün açtım ve Microsoft Store üzerinden uygulama indireceğim sırada ekteki hatayı aldım daha sonra Windows'a Update gelmiştir diye Update kısmına girdim orada da 2. ekteki hatayı aldım daha sonra sorun gidericisini çalıştırmayı denedim, fakat onu da çalıştıramadım. En son yeniden başlatayım dedim yeniden başlatırken İngilizce yazılarla mavi ekran hatası aldım. Geri yükleme noktası yok dsim denedim çalışmadı formatlamak da istemiyorum. İçinde bayaği bir dosya var en son seçenek formatlama olsun. SFC scannow çalıştırdım herhangi bir hata bulamadı. Antivirüs de aynı şekilde.

1747736156937.png

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-20 131608.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-20 131608.png
    127,4 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Çözüm
Sisteme Windows Update'in çalışmasını engelleyen bir yazılım inmiş olabilir.
Denetim Masası'ndan Windows Update blocker, stopupdates10 adında veya benzeri bir uygulama varsa bu programı kaldırarak güncellemeleri tekrardan aktif hale getirebilirsiniz.

Başlangıç onarma kısmında takılı kaldıysa, şahsen ben bu problemi gelişmiş seçeneklerden USB ile başlat seçeneğini seçerek işletim sistemine geri dönebildim. Umarım bu sorununuzu çözmenizde yardımcı olur.

Hocam ben direkt USB ile format attım maalesef her şeyim gitti ama yapacak bir şey yok, umarım bir daha yaşanmaz sorunum çözüldü.
1747738273257.png

Devre dışı diyor elle mi diyeyim otomatik mi?

Hizmetler kısmından Windows Update hizmetini yeniden başlatmayı denedin mi?
Mobil veri internetini paylaşarak güncelleme yapmayı denedin mi?

Anakart Wi-Fi desteklemiyor yalnızca Ethernet.

1747738512141.png

Başlatmaya çalıştığımda hizmeti bu hatayı alıyorum.

Güvenli modu denedim onlarda işe yaramadı sıfırla diyor bende dosyaları silmeden sıfırlamayı deneyeceğim olmazsa USB ile formatlayacağım.

Dosya Ekleri

• 20250520_134820.jpg
    20250520_134820.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 23
  • 20250520_140712.jpg
    20250520_140712.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Denetim Masası'ndan Windows Update blocker, stopupdates10 adında veya benzeri bir uygulama varsa bu programı kaldırarak güncellemeleri tekrardan aktif hale getirebilirsiniz.

Başlangıç onarma kısmında takılı kaldıysa, şahsen ben bu problemi gelişmiş seçeneklerden USB ile başlat seçeneğini seçerek işletim sistemine geri dönebildim. Umarım bu sorununuzu çözmenizde yardımcı olur.

Hocam ben direkt USB ile format attım maalesef her şeyim gitti ama yapacak bir şey yok, umarım bir daha yaşanmaz sorunum çözüldü.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı