Windows 11 düzgün çalışmıyor

CanberkBaki

Hectopat
Merhaba. Yaklaşık 2 saat önce sistemimi topladım ve oyunlarımı indirdim ama bilgisayarı yeniden başlatınca hiçbir şey açılmıyor. Sadece bu bilgisayara girebiliyorum. Ne CMD ne Google ne başka bir şey, hiçbir şey yapamıyorum. Yeniden bile başlatamıyorum. CTRL+alt+delete bile çalışmıyor. Ne yapmalıyım?

Bu FTP'mde Firmware ve erase fTPM nv yi kapatacağım değil mi 2 tane var ve secure boot sadece custom ve standard var hangisini yapmalıyım
Tekrar flash'la kurduğunda da olmazsa, bir linux distrosu indirip USB'den boot et ve SSD/HDD'ni tara.
Olursa gene tara, sonra sürücülere geçersin... Ama olmadıya dönerse:

Ekran kartından sorun olacağını çok düşünmesem de... diğer parçalarla değişimden dolayı acaba PSU'Da bir yetersizlik mi var diye aklıma geliyor, ama o ekran kartı çok ağır değil.

Gündüz gözüyle de BIOS güncellemesi yap 3222'ye anakartını.

Tekrar Flash'la kurduğunda da olmazsa, bir Linux distrosu indirip USB'den boot et ve SSD/HDD'ni tara.

ekran kartından sorun olacağını çok düşünmesem de... Diğer parçalarla değişimden dolayı acaba PSU'da bir yetersizlik mi var diye aklıma geliyor, ama o ekran kartı çok ağır değil.

Evet halen aynı hata hiçbir türlü hiçbir şey açılmıyor çıldıracağım yarın bilgisayarcıyamı götürsem acaba.

Tekrar Flash'la kurduğunda da olmazsa, bir Linux distrosu indirip USB'den boot et ve SSD/HDD'ni tara.

ekran kartından sorun olacağını çok düşünmesem de... Diğer parçalarla değişimden dolayı acaba PSU'da bir yetersizlik mi var diye aklıma geliyor, ama o ekran kartı çok ağır değil.

Dün BIOS Update yapmaya çalıştım BIOS flashback ile ama ışık sabaha kadar sönmedi ne yapmalıyım? (PC açılıyor sorun yok)

Son düzenleme:
Evet halen aynı hata hiçbir türlü hiçbir şey açılmıyor çıldıracağım yarın bilgisayarcıyamı götürsem acaba.

Dün BIOS Update yapmaya çalıştım BIOS flashback ile ama ışık sabaha kadar sönmedi ne yapmalıyım? (PC açılıyor sorun yok)
O sistemde hangi parçalar değişti, sabaha kadar sönmeyen ışık hiç normal değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı