Windows 11`e geçilmeli mi?

Güncel olan her zaman iyidir. Normal SSD ile kullanmanızı tavsiye etmiyorum sadece. Okuma-yazma hızları iyi bir SSD ile sorun yaşamazsınız. Sebebi yeni SysMain altyapısı ve TPM2.0 :) Windows 11 hız ve performanstan çok kararlı çalışmaya odaklanmış bir sistem ara ara Windows 10'a göre daha hantalmış gibi gelebilir ama bu durum yanıltmasın sizleri. Deneyım sürem sızıntı betadan itibaren aralıksız kullanıyorum.

1) altyapısı tamamen Windows 10 ile aynı olan bir yazılım ile bu şekilde büyük bir sorun yaşamanız imkansız.
2) günde 5-10 kere yaptığım iş gereği Windows 11'i bir sürü bilgisayarlarda denedim.
3) açtığınız "troll" konuda "mağazanın rafları bomboş sürünüyoruz" demişsiniz ama mağazada ki uygulamalar Windows 10'daki mağaza ile aynı.
Kısaca troll yaptığınız açık ve net. İyi forumlar.

Ya hocam yanlış bilgi vermeyin. Evet Windows 10 güzel ama Windows 11 daha güzel. Şu an Windows 11 deyim. Adamlar yapmış. Saçma konuşma.

Ceza aldığım için cevap verememiştim her neyse. Yaptığım şeyi bir türlü anlamamanız oldukça garip. Oysaki çoğu kişi anlamıştı :D. @Soft Donanım troll olduğunu anladın ama ne trolü olduğunu anlayamadın bu da bir şeydir tabii :). Diğeri hiçbir şey anlamadı zaten. Ciddi ciddi hala Windows 11 özellliklerini artılarını yazdınız ciddi ciddi savundunuz :D troll olabilir ama neyin trolü? Tekrar okuyun desem yine anlayamayacaksınız :D. Ben söyleyeyim bari. Avrupa da yaşayan gurbetçi rp si yapmıştım :D umarım şimdi anlamışsınızdır. Açtığım konuda birkaç kişi dışında herkes anladı girin okuyun :D bir yazıyı okurken düşünerek okuyun lütfen zaten belli :) olmuyorsa kitap okuyun bol bol ;)

Ceza aldığım için cevap verememiştim her neyse. Yaptığım şeyi bir türlü anlamamanız oldukça garip. Oysaki çoğu kişi anlamıştı :D. @Soft Donanım troll olduğunu anladın ama ne trolü olduğunu anlayamadın bu da bir şeydir tabii :). Diğeri hiçbir şey anlamadı zaten. Ciddi ciddi hala Windows 11 özellliklerini artılarını yazdınız ciddi ciddi savundunuz :D troll olabilir ama neyin trolü? Tekrar okuyun desem yine anlayamayacaksınız :D. Ben söyleyeyim bari. Avrupa da yaşayan gurbetçi rp si yapmıştım :D umarım şimdi anlamışsınızdır. Açtığım konuda birkaç kişi dışında herkes anladı girin okuyun :D bir yazıyı okurken düşünerek okuyun lütfen zaten belli :) olmuyorsa kitap okuyun bol bol ;)

Bu yaptığınız troll hiç iyi değil zira ciddiye alanlar olması muhtemel. Ben rapor etmiştim ceza almışsınız umarım bir daha bebek şakaları yapmazsınız. İyi forumlar.

Cezayı yazım yanlışından almışım ama :D gerçekler ile mizah yapınca malum partili kitle rahatsız oluyor nedense :D

1) Ben raporlamıştım onun üstüne ceza aldınız mesajlarınızın bazıları silindi gördüm.
2) Ampüllü değilim 2023'de göndereceğiz zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı