Windows 11 Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

Sanal makinede denedim, kesinlikle gerçek olduğunu düşünmüyorum. User Agent değişmemiş, çekirdek versiyonu hâlâ 10. Üstelik sisteme yeni eklenen winget paket yöneticisi de yok. Windows Terminal dahil geliyor, son kullanıcı odaklı bir sistemde terminalin dahil geleceğini düşünmüyorum(Bu GNU/Linux değil, Windows!). Edge'de hiçbir değişiklik yok, dosya yöneticisi de aynı şekilde aynı dosya yöneticisi tema değişmiş. Not defteri de aynı. Kayıt defterinde NT sürümü 6.3 gözüküyor. Başlat menüsü de Windows 10X'deki başlat menüsü. winver kısmını değiştirip Windows 10X'i kopyalayıp kılıflamışlar gibi gözüküyor. Köşeler yuvarlaştırılmaya çalışılmış, ancak hiç kenar yumuşatma yapılmamış dolayısı ile yuvarlak kenarlar berbat görünüyor. Ayrıca simge teması berbat. Tasarım Microsoft'un işçiliğine hiç benzemiyor.

Son düzenleme:
Güzel olmuş ancak yani bana uygun değil biraz tasarımı ama hemen yükseltirim ben bilgisayarımı büyük ihtimalle AMD desteği fln gelir inşallah

Apple çakması geldi bana biraz ama linç hekim şimdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…