Windows 11 Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

Süreyya Hanımın muhteşem değişimi gibi olmuş.
 
Ya çok şey istemiyoruz. Özelleştirilebilir ve optimize bir işletim sistemi istiyoruz. Standart, iş/ofis ve oyuncular için özel paketler sunulmasını istiyoruz. Ya artık arayüzde hiç farklı şeyler denemiyorlar. Aynı tas aynı amam. Sonra özelleştirmek için üçüncü parti yazılımlara ihtiyaç duyuyoruz. Misal; görev çubuğu öğelerini ortalamak için, yine görev çubuğundaki öğeleri gruplandırmak için, saati büyük bir araç olarak arka plana koymak için üçüncü parti yazılım kullanmak zorundayız. Bence bu özellikler artık ekli gelmek zorunda. Ayrıca oyuncu paketi gibi bir sürüm için Windows'a entegre Game Pass uygulaması olabilir. Bu şekilde reklamı da yapılabilir ve pratik bir çözüm olur. Malum Windows'un mağazası kütük gibi. Aslında söylenecek pek çok şey var da işte. Pek dinleyecek gibi görünmüyorlar.
 
Sadeleştirmeleri çok iyi olmuş. Tek ve mat rekler iyi. Birde dark mode..
 
Windows 11 olmaz diye benimle ters düşenler vardı. PR için her şey yapılır. Ama bana da gereksiz geldi. Windows 10 gayet iyi gidiyor. Hatta artık sayı eklemek yerine Windows olarak kalsa çok iyi olacak.

Windows Mac olmak istiyor demek daha doğru olur.
 
windows 11

Microsoft'un 24 Haziran'da tanıtması beklenen Windows 11'den ekran görüntüleri sızdırıldı. Çinli forum sitesi Baidu'da yayınlanan ekran görüntüleri, Windows 11'in arayüzünü ve başlat menüsü tasarımını ortaya çıkardı. Arayüz değişiklikleri, Microsoft'un iptal ettiği Windows 10X ile oldukça benzer. Peki Windows 11 nasıl gözüküyor? Windows 11 arayüz tasarımı ve başlat menüsü yayınlanan sızıntılar, Windows 11'in uygulama simgeleri, arayüzü […]

Devamı: Windows 11 Ekran Görüntüleri Sızdırıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Yani performans dedikleri bu idi galiba çöp kutusunu düz yapmak.
 

Geri
Yukarı