Windows 11 Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

Bana Windows 10'dan farklı olarak simgeleri değiştirmişler gibi geldi sadece. Birde görev çubuğundaki simgeleri ortaya almışlar. Keşke görev çubuğunun saydamlık ayarı falan olsa. Yine siyah ve beyaz olsun ama ek bir uygulama olmadan saydamlığını artıralım mesela. Ek olarak yeni uygulama, klasör vs. simgelerini sevsem de yeni başlat menüsü simgesini pek sevmedim.
 
windows 11

Microsoft'un 24 Haziran'da tanıtması beklenen Windows 11'den ekran görüntüleri sızdırıldı. Çinli forum sitesi Baidu'da yayınlanan ekran görüntüleri, Windows 11'in arayüzünü ve Başlat menüsü tasarımını ortaya çıkardı. Arayüz değişiklikleri, Microsoft'un iptal ettiği Windows 10X ile oldukça benzer. Peki Windows 11 nasıl gözüküyor? Windows 11 Arayüz Tasarımı ve Başlat Menüsü Yayınlanan sızıntılar, Windows 11'in uygulama simgeleri, arayüzü […]

Devamı: Windows 11 Ekran Görüntüleri Sızdırıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Kendisi de sızdı, videosunu çektik:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnsan utanır da şu mağazaya bir el atar. Temalı Windows 10.

Screenshot 2021-06-16 025348.png
 
Biraz MAC esintileri mi var acaba? Stabil çalışması, güvenlik açığının olmaması benim için en önemli şey. Profesyonle sistemlerimde geçmem için en az 1 sene veririm.
 
i5 3317u, 4 GB bellek ve 250 GB SSD ile kullanabilir miyim seri bir şekilde? Windows 10'da biraz yavaştı ve bu beni rahatsız etti 8'e döndüm. Bunda da aynısı olur mu? Kullanan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı