Windows 11 eski arama butonu nasıl geri getirilir?

thedekusmash

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben eski Windows 11 arama butonunu geri getirmek istiyorum Regedit'den bir yöntem varmış. Bilen var mı şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Regedit olarak geri getireceğinizi düşünmüyorum, fakat vivetool ile geri getirebilirsiniz.
PC'nize ViveTool'u indirin ve kurun.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın.
Sonra komut satırına şu kodu girin:
Kod:
c:\vivetool\vivetool.exe /disable /id:39263329
ve enterlayın sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve eski arama butonunuz geri gelmiş olacak

Regedit olarak geri getireceğinizi düşünmüyorum, fakat vivetool ile geri getirebilirsiniz.
Kod:
Ve enterlayın sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve eski arama butonunuz geri gelmiş olacak

Vivetool güvenilir mi?

Kod:
Ve enterlayın sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve eski arama butonunuz geri gelmiş olacak.

Peki eski haline nasıl getirilebilir? (eski arama butonu geldi diyelim, onu yeni haline tekrar nasıl çevirebiliriz?)

Peki eski haline nasıl getirilebilir? (eski arama butonu geldi diyelim, onu yeni haline tekrar nasıl çevirebiliriz?)
Vivetool kodu olarak bunu deneyin
vivetool /disable /id:40966682
Tabii vivetool kurulu olması gerekmekte aşağıdaki rehberle kurun ve yukarıdaki kodu yazıp yeniden başlatın

Vivetool kodu olarak bunu deneyin.
Vivetool /disable /ıd: 40966682.
tabii vivetool kurulu olması gerekmekte aşağıdaki rehberle kurun ve yukarıdaki kodu yazıp yeniden başlatın

Hocam çalıştırmak için o komut, devre dışı bırakmak için o komut anlamadım. Bir de hala çalışıyor mu vivetool Windows'ta? Birçok kişi artık çalışmıyor demişti.

Hocam çalıştırmak için o komut, devre dışı bırakmak için o komut anlamadım. Bir de hala çalışıyor mu vivetool Windows'ta? Birçok kişi artık çalışmıyor demişti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı