Windows 11 eski UI

Eki Görüntüle 1088188

Eki Görüntüle 1088189

Eki Görüntüle 1088191

Arkadaşlar gördüğünüz gibi Windows 11'i kurdum fakat bazı yerler yeni UI bazı yerler eski UI. Eski UI'lara kilit ekranı ve mağaza da dahil. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Dipnot: Developer sürüm demeyin onu biliyorum. Developer sürüm olsa dahi kalıp sabit bir sürüm a kişisine eski arayüz b kişisine yeni arayüz güncellemesi yollamıyorlar.
Hocam sızdırılan ISO'ya Microsoft Hesabınızı girdiyseniz hesabınız kilitlenebilir kaldırmanızı öneririm.

Ben de aynı sorunu yaşadım. KB5004564 güncelleştirmesini kurduktan sonra düzeldi.

Bende güncelleme yoktu. İsteğe bağlı güncelleme de yoktu ama şu an ISO'yu Mount edip güncelleyince oldu
Çok ilginç, melez bir sistem olmuş sanki. Arkadaşın attığı ISO'yu da deneyin olmadı kurulan sistem üzerinden güncellemeye çalışırız.

ISO'dan Mount edip güncelleyince oldu. Bu sorunu daha önceki özellik güncelleştirmelerinde de yaşadım.
Bende de bu sorun var ayarlar vs eski UI görünüyor halbuki uup üzerinden indirdim güncellemeyi.
İkinci sayfada bir çözüm var dener misin? Eğer olursa çözüm olarak işaret atayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı