MuhendisBey1
Hectopat
Bende de bu sorun var ayarlar vs eski UI görünüyor halbuki uup üzerinden indirdim güncellemeyi.
ISO'dan temiz kurulum şart
Bende de bu sorun var ayarlar vs eski UI görünüyor halbuki uup üzerinden indirdim güncellemeyi.
Hocam sızdırılan ISO'ya Microsoft Hesabınızı girdiyseniz hesabınız kilitlenebilir kaldırmanızı öneririm.Eki Görüntüle 1088188
Eki Görüntüle 1088189
Eki Görüntüle 1088191
Arkadaşlar gördüğünüz gibi Windows 11'i kurdum fakat bazı yerler yeni UI bazı yerler eski UI. Eski UI'lara kilit ekranı ve mağaza da dahil. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Dipnot: Developer sürüm demeyin onu biliyorum. Developer sürüm olsa dahi kalıp sabit bir sürüm a kişisine eski arayüz b kişisine yeni arayüz güncellemesi yollamıyorlar.
Hocam sızdırılan ISO'ya Microsoft Hesabınızı girdiyseniz hesabınız kilitlenebilir kaldırmanızı öneririm.
Ben de aynı sorunu yaşadım. KB5004564 güncelleştirmesini kurduktan sonra düzeldi.
Çok ilginç, melez bir sistem olmuş sanki. Arkadaşın attığı ISO'yu da deneyin olmadı kurulan sistem üzerinden güncellemeye çalışırız.
İkinci sayfada bir çözüm var dener misin? Eğer olursa çözüm olarak işaret atayım.Bende de bu sorun var ayarlar vs eski UI görünüyor halbuki uup üzerinden indirdim güncellemeyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.