Windows 11 etkin değil hatası veriyor

Resimdeki hata nasıl düzeltilir? Yardımcı olur musunuz?

IMG_20241220_204419.jpg

Windows tamamıyla ücretsiz bir işletim sistemi değil, tüm özelliklerini kullanabilmek ve sağ alttaki Windows'u etkinleştir yazısını gidermen için para verip etkinleştirmen lazım.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Windows ücretsiz bir işletim sistemi değil, tüm özelliklerini kullanabilmek ve sağ alttaki Windows'u etkinleştir yazısını gidermen için para verip etkinleştirmen lazım.
@Eray1978 neden kızgın tepki verdiniz?

Artı -1 Eksi
@Eray1978 neden kızgın tepki verdiniz?

Herkesin Windows alacak parası yok 50 TL aldıkları dandik Windows keyleri de o kadar güvenilir değil orijinal key alan birisi olarak artık Microsoft'a 1 kuruş para kazandırmayacağım yaptıkları ihmal yüzünden 3 günüm ve 1TB'den fazla dosyam gitti.

Artı -1 Eksi
Herkesin Windows alacak parası yok 50 TL aldıkları dandik Windows keyleri de o kadar güvenilir değil orijinal key alan birisi olarak artık Microsoft'a 1 kuruş para kazandırmayacağım yaptıkları ihmal yüzünden 3 günüm ve 1TB'den fazla dosyam gitti.
Attığım link ben de dahil forumda yüzlerce kişinin satın aldığı ve sorunsuz kullandığı bir site. Sen gidip de binlerce lira verip orijinal lisans almış olabilirsin ancak herkesin verecek 50 lirası bile olmayabilir demişsin, gidip de KMS ile bilgisayarına ne idüğü belirsiz yazılımlar mı kursun?
Eğer amacı etkinleştirmekse attığım linkten 100 liraya işini kolayca ve güvenilir şekilde halledebilir.

Artı -1 Eksi
Etkinleştirme yapılması için geçerli bir ürün anahtarı girilmesi gerekiyor. Yeni aldıysanız genelde yükleyen arkadaşlar ürün anahtarı girmeden Pro yüklüyor test için öyle bırakıyorlar. Ücretli alabilirsiniz ya da komut satırından bir komut ile yeni çıkan bir yöntem ile şimdilik aktivasyon yapılabiliyor.

Attığım link ben de dahil forumda yüzlerce kişinin satın aldığı ve sorunsuz kullandığı bir site. Sen gidip de binlerce lira verip orijinal lisans almış olabilirsin ancak herkesin verecek 50 lirası bile olmayabilir demişsin, gidip de KMS ile bilgisayarına ne idüğü belirsiz yazılımlar mı kursun?
Eğer amacı etkinleştirmekse attığım linkten 100 liraya işini kolayca ve güvenilir şekilde halledebilir.

Dostum kafan yerinde değil galiba sana bu videoyu öneriyorum bir izle kendine gel
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Artı -1 Eksi
Dostum kafan yerinde değil galiba sana bu videoyu öneriyorum bir izle kendine gel
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlamsız yorumlarınızı kendinize saklayın. Bunu da izledim. Sizin ürün anahtarı aldım dediğiniz kaynaklardan bir farkı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı