Windows 11 etkinleştirme yazısı kaldırma

Razzen

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-14600KF
RTX 4060 OC
1 TB SSD
32 GB RAM
165 HZ Monitör
Sıvı Soğutma
700 Watt Mini ATX kasa
Meslek
Öğrenci
RAM
32 GB 5000Mhz
SSD veya HDD modeli
1 TB SSD
Ekran kartı
RTX 4060
Anakart
Asus TUF Gaming
İşlemci
Intel i7-14700KF
Merhaba ben 2-3 gün kadar önce Windows 11 işletim sistemine geçiş yaptım fakat lisans satın almadım deneme sürümü kullanıyorum ve "Windows'u etkinleştir" yazısı aşırı gözüme batmaya başladı kaldırmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben 2-3 gün kadar önce Windows 11 işletim sistemine geçiş yaptım fakat lisans satın almadım deneme sürümü kullanıyorum ve "Windows'u etkinleştir" yazısı aşırı gözüme batmaya başladı kaldırmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Kardeşim bunun çok basit bir çözümü var herkesde bu şekilde bunu çözüyor sağlamlisans sitesine giriyorsun 90-100 liraya lisans key alıyorsun etkinleştiriyorsun yazı kalkıyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada anlatıyor.

Kardeşim bunun çok basit bir çözümü var herkeste bu şekilde bunu çözüyor sağlamlisans sitesine giriyorsun 90-100 liraya lisans key alıyorsun etkinleştiriyorsun yazı kalkıyor

Ona bile gerek yok İtemsatış'ta 20 lira.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada anlatıyor.

Ona bile gerek yok İtemsatış'ta 20 lira.

Ve kendim bile kullanıyorum şu an.

Kardeşim bunun çok basit bir çözümü var herkeste bu şekilde bunu çözüyor sağlamlisans sitesine giriyorsun 90-100 liraya lisans key alıyorsun etkinleştiriyorsun yazı kalkıyor.

Peki bana verdikleri key'i başka kişilere veriyorlar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı