Çözüldü Windows 11 "Eylemler önerildi" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Yer
İstanbul, Türkiye
Windows 11 "eylemler önerildi" hatası nasıl çözülür?

Ekran görüntüsü 2022-09-06 200716.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
MS hesabıyla giriş yapmıyorum, PC'yi tek ben kullanmadığım için. Windows güvenliğinde "Hesap koruması" kısmındaki ayarlarda (✅) simgesi var.

Uygulama ve tarayıcı denetimi - Geçmiş temelli korumanın altındaki tik i aktif değilse aktif ederek de deneyebilir misin.
Desteklenmeyen bir işlemci kullanıyorsun muhtemelen, bende de olmuştu. Cihaz güvenliği alanından en üstteki çekirdek yalıtım özelliğini aktif edip yeniden başlattığında uyarının gittiğini göreceksin. Selam.

Çekirdek yalıtım zaten açık. Evet desteklenmeyen sistemle kullanıyorum.

Desteklenmeyen sistemle kullanmayın hocam sorunlar yaşayabilirsiniz.

MS hesabını bağladığına emin misin peki? Windows Hello vs. kullanabilmek ya da pin ekleyebilmek için bağlaman gerekiyor. Hesap güvenliği adımından süreci kontrol edebilirsin.

MS hesabıyla giriş yapmıyorum, PC'yi tek ben kullanmadığım için. Windows güvenliğinde "Hesap koruması" kısmındaki ayarlarda (✅) simgesi var.

Uygulama ve tarayıcı denetimi - Geçmiş temelli korumanın altındaki tik i aktif değilse aktif ederek de deneyebilir misin.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı