Windows 11 "eylemler önerildi" hatası nasıl çözülür?
Son düzenleyen: Moderatör:
MS hesabıyla giriş yapmıyorum, PC'yi tek ben kullanmadığım için. Windows güvenliğinde "Hesap koruması" kısmındaki ayarlarda () simgesi var.
Hocam orayı açtığınızda gelen ekrandan ilkine tıklayıp SS'ini atabilir misiniz?
Desteklenmeyen bir işlemci kullanıyorsun muhtemelen, bende de olmuştu. Cihaz güvenliği alanından en üstteki çekirdek yalıtım özelliğini aktif edip yeniden başlattığında uyarının gittiğini göreceksin. Selam.
Desteklenmeyen sistemle kullanmayın hocam sorunlar yaşayabilirsiniz.
MS hesabını bağladığına emin misin peki ? Windows Hello vs. kullanabilmek yada pin ekleyebilmek için bağlaman gerekiyor. Hesap güvenliği adımından süreci kontrol edebilirsin.Çekirdek yalıtım zaten açık. Evet desteklenmeyen sistemle kullanıyorum.
MS hesabını bağladığına emin misin peki? Windows Hello vs. kullanabilmek ya da pin ekleyebilmek için bağlaman gerekiyor. Hesap güvenliği adımından süreci kontrol edebilirsin.
MS hesabıyla giriş yapmıyorum, PC'yi tek ben kullanmadığım için. Windows güvenliğinde "Hesap koruması" kısmındaki ayarlarda () simgesi var.
Uygulama ve tarayıcı denetimi - Geçmiş temelli korumanın altındaki tik i aktif değilse aktif ederek de deneyebilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.