Windows 11 fazla donuyor

Hangi güncelleme hocam hata olan?
Vallahi bir sürü var bende tam bilmiyorum ama aşağıdaki pencerede sende hangi güncellemeler varsa kaldırıp deneyebilirsin.
Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben hata yaptım Windows 11'e geçtim :D
Neden hata yaptım diyorum çünkü uygulamalar açılmıyor hata veriyor uygulamada bir şey yazarken donuyor kapanıyor.
Mesela Malwarebytes açılmadı kapattım arka plandan yine açıldı 15 dk sonra.
Ve hiçbir virüs yok tarama yaptım.
Geçeyim mi arkadaşlar Windows 10'a sizce? Windows 10 da böyle olmuyor.
Windows 11 = çöp.

Windows 11'in sizde Stabil çalışmaması onu çöp yapmaz yükseltme ile geçtiyseniz bu tarz sorunları yaşamanız normal çünkü yükseltme ile Windows 11'e geçişler pek sağlıklı olmuyor ve yaşadığınız sorunlara sebep olabiliyor.

Dediğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım.

Sıfırlamayı ayarlar kısmından yapmayın Format ile Windows 11'i sıfırdan kurun.

Windows 11'in sizde stabil çalışmaması onu çöp yapmaz yükseltme ile geçtiyseniz bu tarz sorunları yaşamanız normal çünkü yükseltme ile Windows 11'e geçişler pek sağlıklı olmuyor ve yaşadığınız sorunlara sebep olabiliyor.

Dediğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım.

Sıfırlamayı ayarlar kısmından yapmayın format ile Windows 11'i sıfırdan kurun.

Yükseltmedim sıfır kurdum.
ISO'yu bile zorla yazıyor şu an.
Windows 10'a geçeceğim hocam.
Valorant'ta açılmadı TPM yüzünden.

Arkadaşlar ben hata yaptım Windows 11'e geçtim :D
Neden hata yaptım diyorum çünkü uygulamalar açılmıyor hata veriyor uygulamada bir şey yazarken donuyor kapanıyor.
Mesela Malwarebytes açılmadı kapattım arka plandan yine açıldı 15 dk sonra.
Ve hiçbir virüs yok tarama yaptım.
Geçeyim mi arkadaşlar Windows 10'a sizce? Windows 10 da böyle olmuyor.
Windows 11 = çöp.

Hocam sistemden dolayıdır diyeceğimde ben bugün Windows 10'a geri döndüm ondan önce 3 hafta Windows 11 i3 4.nesil 8 GB RAM 500GB HDD ile kullandım yine az çok su gibi akıyordu. Dediklerimden düşük sisteminiz yoksa sorun farklı bir konudur.

Yükseltmedim sıfır kurdum.
ISO'yu bile zorla yazıyor şu an.
Windows 10'a geçeceğim hocam.
Valorant'ta açılmadı TPM yüzünden.

Hocam TPM2.0 ve Secure Boot yoksa açılmıyor Valorant geçmeniz baştan hata Window 10 daha iyi olur bence de sizin için. SSD'niz var mı sistemde HDD varsa yavaşlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı