Windows 11 format atarken hata verdi

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemi formatlamak için onaylandıktan belli bir müddet sonra böyle hata verdi. Sorun ne acaba?

Fotoğrafta net çıkmamış. Yeniden paylaşıyorum.

Windows yüklemesi beklenmeyen bir hatayla karşılaştı. Hata kodu:
0x80070001-0x4002F

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250220_013633_Gallery.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
Sadece bir seçenekten izin verdi bana . Disk 0 bölüm 3 diğerleri kullanılamıyor diyordu. Hocam ekstra teşekkür ederim yardımlarınız için.

Hocam 10 dakika da format attı gibi ya. Ne kadar hızlı oldu. Olmadi mi yoksa .

Edit: Bilgisiyar format attım ama benden ne e posta istedi ne de şifre. Bilgisiyari kapattıktan sonra ise bir anda benden sifre istedi. Sifre de sıfırlanmıyor.

Edit 2: Yeniden formatladim, bilgisiyar açıkken şifre sorununu hallettim. Lakin kafama takılan arada siyah ekran geliyor.

Son düzenleme:

Hocam format atarken o disk 0 bölüm 1, 2, 3 gibi şeyleri keşke hepsini sil deyip yapsaydınız ben genelde öyle yapıyorum bir sorun olmuyor sizin sorunlarınıza eve geçince bakabilirim.

Siyah ekrandan kastın ne hocam anlık olarak ekran gidip birkaç saniye sonra geri gelmesi mi?

Son düzenleme:
Aynen hocam, bir de ekstra monitör kapandığı zaman da monitörü açtığım da ekranın gelmemesi sorunu var.

Hocam o sorunu ofiste bende yaşıyorum kablodan kaynaklı sizde de aynı şekilde kablodan kaynaklı olabilir yedek bir kablonuz varsa onunla kullanmayı deneyin.

Hocam o sorunu ofiste bende yaşıyorum kablodan kaynaklı sizde de aynı şekilde kablodan kaynaklı olabilir yedek bir kablonuz varsa onunla kullanmayı deneyin.
Anladim hocam lakin DDR4 sistemde kaymak gibiydi kablo. Ondan mı alakalı olabilir.

Edit

Furmark ekran kartı testi yaptım.Bir sorun çıkmadı.

occt defining stability stres testini işlemci ve RAM'e yaptım sorun çıkmadı. Sıcaklık 57 derece üstüne çıkmadı. Mavi ekran da vermedi. Sorun donanımsal olmadığı kesinleşti.

Son düzenleme:

Kablo olabilir hocxam dediğim gibi veya monitörünüzün HDMI portunda sorun olmuş olabilir.

Hocam şöyle bir konu da açtım. Anlamadığım hocam Pc'yi gece ışığı modundan kullanıyorum. Sistem açılınca aydınlık tema oluyor, sonra monitör siyah oluyor 2-3 saniye sonra da gece ışığı moduna geçiyor.

HDMI mi alayım, Display port mu ? Display port için marka öneriniz var mı ?

@svorssy

Hocam display HDMI'dan daha iyi. Marka önerisi hakkında bir yorumum yok.

Aydınlık temaya nasıl geçiyor hocam senin bilgisayar beni artık sal diyor sanki.

Hocam display HDMI'dan daha iyi. Marka önerisi hakkında bir yorumum yok.

Aydınlık temaya nasıl geçiyor hocam senin bilgisayar beni artık sal diyor sanki.
Hocam bilmiyorum ya masaüstü zaten. Daha 6-7 aylık.

Ekstra şu konuma da bakabilir, yorum yapabilirsiniz hocam. Parçaları kaç tane teste soktum tek bir sorun bile çıkmadı.

Konuya baktığımda aynı şekilde kablo değiştirin demişler bu olay yüksek ihtimalle o görüntü sorununu düzelticektir hocam yüksek ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…