Windows 11 format boot menüsünde SSD gözükmüyor

Kerem0K

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, format atıp Windows 11 kuracağım hazırladığım flash boot menüsünde gözükmüyor SSD gözükmüyor. Yani çözümünü bilen var mı? Bilgisayar masaüstü. Anakartım A520M k V2 1.0 DDR4.

Dosya Ekleri

• 20250222_215007.jpg
    20250222_215007.jpg
    296,1 KB · Görüntüleme: 73
Vmd ayarını bulamıyorum
Pardon hocam cihazınız AMD işlemciliymiş ben orayı kaçırdım, VMD Intel'de olan bir teknoloji zaten olmaması normal. Siz disk seçim ekranına gelince direkt buraya mı atıyor? Çünkü siz disk seçim ekranında "Sürücü Yükle" seçeneğine tıklandığında gelen ekranda gibi duruyorsunuz.

Pardon hocam cihazınız AMD işlemciliymiş ben orayı kaçırdım, VMD Intel'de olan bir teknoloji zaten olmaması normal. Siz disk seçim ekranına gelince direkt buraya mı atıyor? Çünkü siz disk seçim ekranında "Sürücü Yükle" seçeneğine tıklandığında gelen ekranda gibi duruyorsunuz.
Hazırladığım format flashını takıyorum yeniden başlatıp boota geliyorum fakat ssd gözükmüyor flashın içindeki her şeyi silip tekrar kurdum ama olmadı

Hazırladığım format flashını takıyorum yeniden başlatıp boota geliyorum fakat ssd gözükmüyor flashın içindeki her şeyi silip tekrar kurdum ama olmadı
USB belleği Rufus ile hazırlamadıysanız ISO dosyasını Rufus ile yazdırarak yeniden hazırlayabilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı