Kerem0K
Zeptopat
Daha fazla
Şu yöntem muhtemelen işe yarayacaktır:
Pardon hocam cihazınız AMD işlemciliymiş ben orayı kaçırdım, VMD Intel'de olan bir teknoloji zaten olmaması normal. Siz disk seçim ekranına gelince direkt buraya mı atıyor? Çünkü siz disk seçim ekranında "Sürücü Yükle" seçeneğine tıklandığında gelen ekranda gibi duruyorsunuz.Vmd ayarını bulamıyorum
Hazırladığım format flashını takıyorum yeniden başlatıp boota geliyorum fakat ssd gözükmüyor flashın içindeki her şeyi silip tekrar kurdum ama olmadıPardon hocam cihazınız AMD işlemciliymiş ben orayı kaçırdım, VMD Intel'de olan bir teknoloji zaten olmaması normal. Siz disk seçim ekranına gelince direkt buraya mı atıyor? Çünkü siz disk seçim ekranında "Sürücü Yükle" seçeneğine tıklandığında gelen ekranda gibi duruyorsunuz.
USB belleği Rufus ile hazırlamadıysanız ISO dosyasını Rufus ile yazdırarak yeniden hazırlayabilir misiniz?Hazırladığım format flashını takıyorum yeniden başlatıp boota geliyorum fakat ssd gözükmüyor flashın içindeki her şeyi silip tekrar kurdum ama olmadı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.