Windows 11 format nasıl atılır?

• Konuyu başlatan Yeonn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 324

Yeonn

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar format atacağım da bilgisayarim açılmıyor. Arkadaşıma dosyayı yaptırıp bana Drive'dan atsa ben de telefondan USB'ye aktarsam sonra çalıştirsam çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar format atacağım da bilgisayarim açılmıyor. Arkadaşıma dosyayı yaptırıp bana Drive'dan atsa ben de telefondan USB'ye aktarsam sonra çalıştirsam çalışır mı?

Arkadaşların herhangi birisini bilgisayarinda Windows 11 indir Rufus'a yaz YouTube'da videolari var.

Ekran geliyor ama masaüstü gelmiyor mavi ekran veriyor

Tamam işte arkadaşım yapıp bana atsa olmuyor mu?
Arkadaşınız windows'un kendi toolunu kullanarak USB ye atsa, ya da Rufus ile bu işlemleri yapsa, sonra size USB belleği gönderse olur. Fakat ben telefondan indireyim, sonra USB ye atıp format atayım derseniz olmaz.

Ekran geliyor ama masaüstü gelmiyor mavi ekran veriyor.

Tamam işte arkadaşım yapıp bana atsa olmuyor mu?

Flash belleğe yapması lazım bunun için boş ya da icinde lazımlık bir şey olmayan flashiniza yapmanız lazım bunu herhangi bir bulut platformundan yapamazsın bu videoyu izlersen anlarsın ne dediğimi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Flash belleğe yapması lazım bunun için boş ya da icinde lazımlık bir şey olmayan flashiniza yapmanız lazım bunu herhangi bir bulut platformundan yapamazsın bu videoyu izlersen anlarsın ne dediğimi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk öncellikle sorunumu anlatıyım bu çözümü yapicam fakat düzelir mi sistem geri yüklemesi yaparken elektrik gitti ve hep mavi ekran vermeye başladı her çözümü denedim ama bir sey değişmedi format atsam düzelir mi?

İlk öncellikle sorunumu anlatayım bu çözümü yapacağım fakat düzelir mi sistem geri yüklemesi yaparken elektrik gitti ve hep mavi ekran vermeye başladı her çözümü denedim ama bir şey değişmedi format atsam düzelir mi?

Mavi ekran vermesi formatla düzelmez donanimsal hata olur genelde bilgisayarcıya verin baksın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı