Windows 11 format sonrası Wi-Fi ve Bluetooth gözükmüyor

Hocam olmadı yine ünlem ama hocam belki Bluetooth ve Wi-Fi'yi aynı anda etkileyen bir şey olabilir mi?

Hocam size de Portekiz maçını izletmedik ama :/

Sanmıyorum sen Aygıt Yöneticisi'nden sağ tık yap cihazı kaldır de cihazın sürücü yazılımını sil işaretli olsun uygula de indirdiğin Intel Wi-Fi driverını kurup laptopu yeniden başlat.

Sanmıyorum sen Aygıt Yöneticisi'nden sağ tık yap cihazı kaldır de cihazın sürücü yazılımını sil işaretli olsun uygula de indirdiğin Intel Wi-Fi driverını kurup laptopu yeniden başlat.
hocam zorunlu kapatma uyguladıktan sonra tekrar açınca pc yi düzeliyor 25-30 dk sonra yine gidiyor ikisi de

Aygıt yöneticisinde gözüküyor mu şu an driver.
ünlem li

Hocam zorunlu kapatma uyguladıktan sonra tekrar açınca PC'yi düzeliyor 25-30 dk sonra yine gidiyor ikisi de.

Ünlemli.

Attığım linke gir modelini ve işletim sistemini attığım resimdeki gibi yap MediaTek WLAN drıver yazanı indirip kur laptopu yeniden başlat olmazsa donanımsal olabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-18-22-28-41-514_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-06-18-22-28-41-514_com.android.chrome.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2024-06-18-22-28-41-514_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-06-18-22-28-41-514_com.android.chrome.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 24
Attığım linke gir modelini ve işletim sistemini attığım resimdeki gibi yap MediaTek WLAN drıver yazanı indirip kur laptopu yeniden başlat olmazsa donanımsal olabilir.
tamam hocam denemiştim ama bidaha deneyeyim

hocam yine olmadıda şöyle bi uyarıdan kaynaklı olabilirmi

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-18 223722.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-18 223722.png
    116,9 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Tamam hocam denemiştim ama bir daha deneyeyim.

Hocam yine olmadıda şöyle bir uyarıdan kaynaklı olabilir mi?

Olabilir bu cihazın sürücüsünü kaldırmayı deneyin işaretli olsun öyle dene bir de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı