Daha fazla
Windows 10'a geri dönüp dener misin?
denedim hocamWindows 10'a geri dönüp dener misin?
Denedim hocam![]()
Windows 11'e geçerken mi oldu bu sorun yoksa Windows 10'a geçerken falan mı TUF serisinde Wi-Fi kartı problemli diye hatırlıyorum.
hocam çok teşekkür ederim ilgin için ne kadar fiyat olur bilgin varmı veya ben 8 gb ram eklemiştim garanti dışına çıkar mıAnladım hocam vallahi bilgim yok başka.
Hocam çok teşekkür ederim ilgin için ne kadar fiyat olur bilgin var mı veya ben 8 GB RAM eklemiştim garanti dışına çıkar mı?
PCI\VEN_8086&DEV_43F0&SUBSYS_00748086&REV_11Wi-Fi aygıtının donanım kimliğini bu rehbere göre paylaş yardımcı olalım;
Rehber: Ünlem işareti olan aygıtın donanım kimliğini bulmak ve sürücüsünü kurmak
Selamlar, donanım kimliği bilinen aygıtın sürücüsünün nasıl bulunabileceğini rehber şeklinde foruma kazandırmak istedim. Başlayalım; Donanım Kimliği Nasıl Öğrenilir? Aygıt yöneticisine girip sorunlu olduğunu düşündüğünüz veya üstünde ünlem işareti olan aygıtı bulun. Sağ tık özellikler...www.technopat.net
PCI\VEN_8086&DEV_43F0&SUBSYS_00748086&REV_11.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.