peachezchez
Centipat
- RAM
- 2 Adet Kingston DDR4 8 GB 3200 MHZ
- SSD veya HDD modeli
- Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD,
- Ekran kartı
- 3060 Mobile
- İşlemci
- Ryzen 5 5600H
Merhaba, yaklaşık 2 hafta önce Dual boot yapabilmek için Samsung 980 NVMe M.2 500 GB SSD aldım, aldığım bu yeni SSD'ye Pop!_OS kurdum, izlediğim rehber tek depolamaya Dual boot videosuymuş o yüzden yaparken yanlışlıkla Windows'u sildim, 1-2 gün yeni kurduğum işletim sistemini kullandım ardından tekrar Windows gerekeceği için Windows kurdum, Windows kurduktan sonra Pop!_OS açılmamaya başladı, ardından doğru diske Windows'u ellemeden yeni aldığım SSD'ye Pop!_OS'u kurdum. Bu sefer de Windows açılmadı, boot menüsünden BIOS'tan her şeyi denememe rağmen açamadım. Şu an bilgisayarda sadece Windows 11 yüklü ve bazen sebebini bilmediğim şekilde bilgisayar açılırken Victus logosunun altında yüklenme işareti çıkıyor 5-10 dakika bekledikten sonra siyah ekran kalıyor bilgisayarı sadece kurtarma menüsünü açıp "çık ve Windows 11'e devam et" seçeneğinden açabiliyorum. Normalde arada olurken şimdi 2 gündür üst üste olmaya başladı ve ekstra olarak şu mavi ekran hatasını aldım ilk defa.
Laptop: HP Victus 16 68P42EA.
Windows'un kurulu olduğu SSD: Micron 2300 512 GB mtfdhBA512TDV-1AZ1aabyy M.2 PCI-Express 3.0 SSD.
Boot order'dan Windows'u 1. sıraya çektim ve secure boot'u aktif ettim normal açıldı şuan bilgisayar.
Laptop: HP Victus 16 68P42EA.
Windows'un kurulu olduğu SSD: Micron 2300 512 GB mtfdhBA512TDV-1AZ1aabyy M.2 PCI-Express 3.0 SSD.
Boot order'dan Windows'u 1. sıraya çektim ve secure boot'u aktif ettim normal açıldı şuan bilgisayar.
Son düzenleme: