- Makaleler
- 18
Yüzdeler. 13.9 GB Ram'den sen 1.7GB kullanıyorsun 45 işlemle. Toplam %8.1 Ram Kullanıyor sistemin boştayken.7.6 ve 8 ile kasttetiğin şey nedir?
Ben 31.2 GB Ram'in 4.4'ünü 175 işlemle kullanıyorum. Toplam'da %7 kullanıyorum. Sen, Win10'da daha az iş yaparak benden %1.1 daha fazla Ram kullanıyorsun.
Ki tüm bunlar benim sistemim APU olduğu için 800MB direkt APU tarafından kullanılmasına rağmen böyle. Bu noktada senin bilgisayarının Win11'de daha verimli olacağını söyleyemem çünkü sistemler belli ki çok farklı ancak benim sistemimin gayet verimli çalıştığını söyleyebilirim. Totalde Win11 korktuğunuz kadar öcü değil. En azından yukarıdaki Troll gibi Win7'den Win11'e geçmezsen güzel bir platform üzerinde kullanırsan çok güzel. Her işletim sistemi her makinada iyi çalışmaz. Her makinanın nesline uygun işletim sistemini kullanması gerekiyor. Ben Win10'da mavi ekran manyağı oluyorum düzenli 15dk aralıklarla giriyor. Win11'de olmuyorsa bazılarının dediği gibi Win11 sadece görsellik güncelleştirmeleri değil.