Konuyu hortlatmış olacağım ama birkaç ay önce 32 gb ram, Nvidia rtx4060 grafik kartı, 12.nesil i5 işlemcisi ve 2tb m2ssd olan excalibur g870 bir laptop almıştım. Özellikleri iyi olduğu için hemen Windows11 kurdum ve o şekilde kullanıyordum. Hızından memnundum fakat ufak tefek alışmadığım kullanım zorlukları çekiyordum dün de xampp server ile ilgili bir sorun yaşayınca bugün yanına ikinci bir sistem olarak Windows 10 kurdum, açınca resmen ben de bilgisayar da rahatladı. Win11 için olan tüm sürücüler win10a sorunsuz kuruldu. Oyun performansını test etmedim ama yaşadığım bir çok sorun ortadan kalktı de daha rahat bir arayüzü var bence. Size önerime gelince eğer ssd kullanıyorsanız ve yeterli alanınız varsa harddiski 4 parçaya bölün herbirine win7, win8.1, win10 ve win11 işletim sistemlerini kurun ve kendiniz test edin. Ssd olduğu için harddiskte fazla yer kaplamaları performansa etki etmeyecektir. Hangisinden istediğiniz performansı alırsanız pcnizde onunla devam edin, diğerleri de dursun işe yaradıkları bir gün geliyor.