Çözüldü Windows 11 geç kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Razor_1

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB Corsair
Ekran kartı
RTX 2060
Anakart
ASUS B450M-A
İşlemci
R5 3600
Normalde hiçbir sorun yokken bilgisayar bir anda geç kapanmaya başladı. Güç planı ayarları, Fast boot ayarı gibi çeşitli çözümleri denedim ama işe yaramadı. Malwarebytes tarattım gene sorun yok. Driverlar falan hepsi güncel, eskiden de bu tür sorunlar olduğunda Windows güncelleyince veya BIOS güncelleyince düzeliyordu şu anda onlarda son sürüm. Açılış hızında sıkıntı yok 10 saniyede açılıyor PC. Format atmadan nasıl çözebilirim?

Windows 11 Home kullanıyorum. Geç kapanma sorunu bende de oluyor. Bir yazılım/program kapanışı engelliyor diye yüksek ihtimalli düşünüyorum ama işte onu nasıl bulacağım bilmiyorum. 🤔 yoksa senin ayarlar gibi benimki de. Arka planda, açılış vs. hepsini manuel ayarladım. Update'ler, ekran kartı güncellemeleri vs. onlarda tastamam ve güncel sürümler. Donanımımda iyi. RAM ve M.2 SSD'lerimde sağlam.

Ama bir yerde post okudum. Sana da önereyim bir dene belki düzelir;

Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç seçeneklerine gir, solda güç düğmelerinin ne yapacaklarını seçin e tıkla, gelen ekranda şu anda kullanılamayan ayarları değiştir e tıkla, aşağıya kay 'hızlı başlatma aç (önerilen)' seçeneği aktif tikli ise tikini kaldır, kaydet, çık. Yeniden başlat cihazını.

Ben denedim düzeldi bir süre ama sonra yine dengesiz kapanışlar var. Bir yazılım engelliyor diye diretiyorum kendimce. Bakalım. 🤷‍♂️

O seçeneği de denedim olmadı. Mecbur Update bekleyeceğiz hocam fixlenmesi için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde öyleydi ama bu aralar hızlı kapanıyor. bir dengesizlik var, çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı