3.20 kullanıyorum. Microsoft üzerinden indirdiğim ISO ile ilgili olduğunu düşünerek Rufus üzerinden indiriyorum şu an. Bakalım olacak mı ama sanmıyorum. Sorun başka bir şey olmalı.
Ama o sadece TPM için değil mi?Rufus ile USB belleğe imajı yazdırırken size seçenek olarak bypass edilsin mi diye soruyor.
Hayır, RAM ve Secure Boot'ta var. 22H2'ye temiz kurulumla geçerken Rufus'u kullanmıştım, orada sormuştu. Modlu iso'larda soruyor mu bilmiyorum ama orijinal iso'da soruyor.Ama o sadece TPM için değil mi?
Yani işlemcinin sorun yaratmaması için hangi seçeneği işaretlemeliyim?Hayır, RAM ve Secure Boot'ta var. 22H2'ye temiz kurulumla geçerken Rufus'u kullanmıştım, orada sormuştu. Modlu iso'larda soruyor mu bilmiyorum ama orijinal iso'da soruyor.
Yani işlemcinin sorun yaratmaması için hangi seçeneği işaretlemeliyim?
Kullandığınız Rufus sürümü nedir?Rufus ise yazdırmayı deniyorum fakat o seçenekler çıkmıyor. Bypass seçenekleri yok yani.
3.20 kullanıyorum. Microsoft üzerinden indirdiğim ISO ile ilgili olduğunu düşünerek Rufus üzerinden indiriyorum şu an. Bakalım olacak mı ama sanmıyorum. Sorun başka bir şey olmalı.Kullandığınız Rufus sürümü nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.