Windows 11 geçmeye değer mi?

16 GB RAM varsa geçebilirsin ben kullanıyorum 10'dan farkı yok.
8 GB ram yeterli. 16 GB çok daha iyi olur ama 8 GB ram bile Windows 11 için gayet yeterlidir. İlk Windows 11 e geçtiğimde sistemimde 8 GB ram vardı hala sorunszudu ama sonradan 1 tane daha Ram alarak 16 GB ram e yükselttim aradaki fark gayet iyi.

8 GB ram yeterli. 16 GB çok daha iyi olur ama 8 GB ram bile Windows 11 için gayet yeterlidir. İlk Windows 11 e geçtiğimde sistemimde 8 GB ram vardı hala sorunszudu ama sonradan 1 tane daha Ram alarak 16 GB ram e yükselttim aradaki fark gayet iyi.
Hocam boşta 2.7gb kullanıyor 16 biraz abartı değil mi?

Belki sıkıntı yokta arkadaş bu masaüstüne sağ tıklandığında "diğer seçenekleri göster" ne yaw :D birde masaüstüne sağ tıkladığında büyük bir pencre, diğer seçenekleri göster dediğinde küçük bir pencere :)

Belki sıkıntı yokta arkadaş bu masaüstüne sağ tıklandığında "diğer seçenekleri göster" ne yaw :D birde masaüstüne sağ tıkladığında büyük bir pencre, diğer seçenekleri göster dediğinde küçük bir pencere :)
O çok sinirime gidiyor, dosyayı sileceğim pat diye çıkıyor "Diğer seçenekleri göster" diye. Ne için ekledilerse...

22H2 sonrası çok güzel bir hal aldı. Kullanımı Windows 10'a göre daha hoş. Bug, hata falan kalmadı denebilir.

Aynen öyle o çok saçma olmuş sırf bi yönetici olarak çalıştır tuşunu bulabilmek için saatlerimi harcıyorum.

O çok sinirime gidiyor, dosyayı sileceğim pat diye çıkıyor "Diğer seçenekleri göster" diye. Ne için ekledilerse...
Onun için CMDye şunu girin.

reg.exe add “HKCU\Software\Classes\CLSID\{86ca1aa0-34aa-4e8b-a509-50c905bae2a2}\InprocServer32” /f

explorer.exeyi yeniden başlatın çözülecek.

10 tane sekme açık RAM kullanımı durum bu.
Ekran Görüntüsü (6).png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı