Windows 11 geçmeye değer mi?

Bundan 10 gün önce Desteklenmeyen işlemci ile Windows 11 geçilmeli mi? diye bir konu açıp, Windows 11'e geçmek istediğimi söylemiştim. Windows 10 ile arayüz bakımından görev çubuğu ortada ve biraz değiştirilmiş olması diye bir sürü algı oluştu ancak kesinlikle geçilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Windows 11'i 11 Ocak itibari kullanıyorum, oynadığım oyunlarda 10-5 FPS artış yaşıyordum ancak düşme gibi bir sorun yaşamadım, arayüz olarak ise kesinlikle sade ve günümüze uygun. Geçmeni tavsiye ederim eğer bilgisayarın destekliyorsa, desteklemiyorsa da işlemcini paylaşabilirsen eğer yardımcı olabilirim.

Hocam 2 yıldır Windows 11 kullanıyorum sistem kendini bayağı bir değiştirdi geçenlerde iş yerinde Windows 10'lu bilgisayar verdiler arayüz eski gelmeye başladı sanki Windows 7 kullanıyor gibi oldum.

2.7 kullanıyor, arka plan uygulamaları kapalı.
Sadece oyunlar yüklü sayılır , başlangıç uygulamalarının hepsi devre dışı ekran kartı hariç. oyunların hepsi hdd ye yüklü yani m2 ssd de neredeyse hiçbirşey yok windows dışında .. ilk açıldığında 16gb ramde %21 gibi 1-2 dk sonra %25 ve öyle kalıyor.

Işlemci ve ekran kartınız çok iyi değilse bulaşmayın sürekli drop yiyorum 16 GB RAM ile eğer çok iyi bir bilgisayarınız yok ise desteği bitene kadar Windows 10 ile devam bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı