Rehber Windows 11 Görev çubuğuna sürükle bırak özelliği

Teşekkürler Tunahan. Mi A2 Lite Telegram grubunda özledik.

Ben, bilgisayar her açıldığında tekrardan manuel olarak açmak zorunda kalıyorum çalışmıyor. Başlangıca nasıl alabilirim?

Ben, bilgisayar her açıldığında tekrardan manuel olarak açmak zorunda kalıyorum çalışmıyor. Başlangıca nasıl alabilirim?

Uygulamayı açın.
Görev çubuğundaki ^ düğmesine tıklayıp orada bulunan uygulamanın simgesine sağ tıklayın.
Configre butonuna basın.
Ondan sonra açılan not defteri kısmından 0 olan değeri 1 olarak değiştirin ve kaydedin.
Görev Yöneticisi'ni açın ve başlangıç seçeneğini seçin.
Uygulama oraya geldiyse işlem tamamdır.
Gelmediyse.
Bilgisayarı yeniden başlatın.
Uygulamayı elle bir kez daha açın.
Görev Yöneticisi'ni açıp başlangıç seçeneğine tıklayıp aynı yeri bir kez daha kontrol ediniz.
Bu sefer uygulama simgesinin gelmiş olması ve etkinleştirilmiş olması lazım.

Uygulamayı yükledim ve sorunsuz çalışıyor fakat ne görev yöneticisinde ne de görev çubuğunda uygulamayı göremiyorum.

Eyvallah kardeşim benim bilgisayar kullanmayı biliyorum . Kastettiğim simgenin hiç olmamasıydı fakat internetten en sın sürümünü bulup indirdim ve şimdi geldi sıkıntı yok.

Rica ederim. Bir de bu programın en son sürümünü indirin her zaman.

Merhabalar konu dikkatimi çekti eğer sürükleyip bırakacağınız program açıksa Alt+Tab yaparak dosyaları bırakabilirsiniz. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…