Çözüldü Windows 11 görev çubuğuna uygulama sabitlenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ArchUser06

Hectopat
Daha fazla  
Ayarlar uygulaması hariç hiçbir uygulama sabitlenmiyor, sürüm Windows 11 IoT LTSC.

Çözüm
Çözümü buldum;

Sıkıntı TaskBar dosyasında. Öncelikle yönetici olarak PowerShell'i açıyoruz. Daha sonra;
taskkill /f /im explorer.exe yazarak Explorer'ı kapatıyoruz. Sonra sırasıyla şu komutları çalıştırıyoruz;
Remove-Item "$env:APPDATA\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\TaskBar" -Force
New-Item -Path "$env:APPDATA\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\TaskBar" -ItemType Directory
Start-Process explorer
Bunları yazdıktan sonra Explorer yeniden açılacak ve uygulamalar sabitlenebiliyor olacak.
Abi bende windows 11 kullanıyorum . Bende olmuyo . Sen sürükle bırak veya sabitle kullanarak sabitleyebilirsin . Olmuyorsa BİOS a falan bak . Genelde bu yazılımsaldır .

Çözümü buldum;

Sıkıntı TaskBar dosyasında. Öncelikle yönetici olarak PowerShell'i açıyoruz. Daha sonra;
taskkill /f /im explorer.exe yazarak Explorer'ı kapatıyoruz. Sonra sırasıyla şu komutları çalıştırıyoruz;
Remove-Item "$env:APPDATA\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\TaskBar" -Force
New-Item -Path "$env:APPDATA\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\TaskBar" -ItemType Directory
Start-Process explorer
Bunları yazdıktan sonra Explorer yeniden açılacak ve uygulamalar sabitlenebiliyor olacak.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…