Windows 11 - Görseller "Resim yazdır" penceresi ile açılıyor

• Konuyu başlatan Fuchz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.348

Fuchz

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Arama yoluyla bir dosyaya erişmek istediğimde ilginç bir sorun yaşıyorum. Örneğin; istediğim görselin adını yazıp onayladığımda, görsel Windows Fotoğraf Görüntüleyici yerine "Resim yazdır" penceresi ile açılmakta. Windows desteğe yazılmış şuradaki sayfa dışında konu ile ilgili bir kaynağa ulaşamadım. Yaşadığım sorun buradaki ile birebir aynı. Bunun yanı-sıra aynı yöntemle bir Word belgesi arayıp tıkladığımda da sürekli "Bu dosyayı nasıl açmak istiyorsunuz?" kutucuğunu gösteriyor (.docx dosyalarını açmak için her zaman bu uygulamayı kullan kutucuğu işaretli olmasına rağmen). Dosyayı bulunduğu konumdan açtığınızda herhangi bir problem yok fakat iş arama üzerinden bir dosya açmaya geldiğinde durum bu şekilde. Aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Varsayılan uygulamaları Ayarlar > Varsayılan Uygulamalar yolundan değiştirebilirsin.
Cevapladığınız için teşekkürler fakat söylediğiniz bölümdeki ayarların hepsi olması gerektiği gibi. Maalesef sorun devam etmekte. İlerleyen zamanlarda temiz kurulum yapmayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı