Windows 11 güncelleme nasıl geri alınır?

kNecht

Hectopat
Merhaba. Windows 11'e gelen güncellemeyle not defteri değişmiş bayağı, karanlık tema falan gelmiş. Ama benim işime yarayan aparatlar bozulmuş. Eski haline döndürmek istiyorum nasıl döndürebilirim?

Hocam sadace not defterini güncellemeniz yeterli tam şu anda açtığım konu: Rehber: Windows 11 not defterini koyu mod yapmak
1646953683969.png

Buradan kaldıra basın ve kaldırın.
Sizi böyle bir yere atacak ve son yaptığınız güncelleştirmeyi kaldırın:
1646953715601.png

@kNecht yapın hocam, olursa geri dönüş yapın lütfen.
@kNecht sorunu çözebildiniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sadace not defterini güncellemeniz yeterli tam şu anda açtığım konu: Rehber: Windows 11 not defterini koyu mod yapmak
Eki Görüntüle 1328440
Eki Görüntüle 1328441

Henüz PC'ye gecmedim hocam gecince mutlaka bilgilendirecegim.

Eki Görüntüle 1328440
Eki Görüntüle 1328441

1647014951777.png

Burada hangi güncelleştirmeyi kaldırmam gerekiyor sadece not defteri için?

En son yaptığınız güncelleştirmeyi kaldırın. Tarihlere bakın.
Zaten not defteri için sadace not defterini güncellemek yeterli. Çözüm işaretler misiniz?

En son yaptığınız güncelleştirmeyi kaldırın. Tarihlere bakın.
Zaten not defteri için sadace not defterini güncellemek yeterli. Çözüm işaretler misiniz?

En son yaptığım güncelleştirmeyi kaldırdım olmadı onun altındakini de kaldırdım yine de olmadı hala karanlık tema var ve aradığım aparatlar yok.

Bilgisayarı yeniden başlatmanız lazım. Ben nasıl kaldırıldığını göstedim hocam. Aradığınız "aparat" nedir? karanlık tema varsa açık tema yapabilirsiniz. Kaldırmak mı istiyorsunuz? anlamadım ki

Bilgisayarı yeniden başlatmanız lazım. Ben nasıl kaldırıldığını göstedim hocam. Aradığınız "aparat" nedir? Karanlık tema varsa açık tema yapabilirsiniz. Kaldırmak mı istiyorsunuz? Anlamadım ki.

Windows 10'daki not defteri nasılsa aynen öyle not defteri istiyorum. Bilgisayarı yeniden başlattım her 2 kaldırmada da ve olmadı. Aradığım aparat ise cümleyi kopyalarken yarısını baz alıyor. Mesela kemalavci@gmail.com yazıyorsa not defterinde bunun sadece kemalavci olan kısmını baz alıyor @gmail.com olan kısmı baz alınmıyor. Benim işimin önemli bir parçası bu ve tek seferde bunu almadığı zaman işim uzuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı