Boot ekranı geliyor mu? Eğer BIOS'a bile girmiyorsa geçmiş olsun. Donanım parçalarınızdan biri yanmış olabilir. PSU veya anakart olabilir.Güncellemedeyken elektrik gitti ve şimdi cihaz açılmıyor. Ne yapmam gerek?
Kasa çalışıyor mu? Ekrana güç geldiğinden emin misiniz? Sorunun donanımsal olmaması için bütün sebepleri kontrol edin.@Bayram Reis bios veya boota giremiyorum f2 f12 spamlasam bile
Kasa çalışıyor. Ekranda Gigabyte açılış ekranı var. Ortada tekerler dönüyor. Bu kadar.Kasa çalışıyor mu? Ekrana güç geldiğinden emin misiniz? Sorunun donanımsal olmaması için bütün sebepleri kontrol edin.
Arka arkaya birkaç kez sistemi Gigabyte ekranı geldikçe kapatın. Otomatik başlangıç onarımına atınca son güncellemeyi geri almayı deneyin. Olmazsa güvenli modda açın.Kasa çalışıyor. Ekranda Gigabyte açılış ekranı var. Ortada tekerler dönüyor. Bu kadar.
Güç tuşuna basılı tuttuğunuzda kapanmak zorunda. Fiş çekmeyi önermem.Peki, arka arkaya birkaç kez kapatırken nasıl kapatacağım? Güç tuşuyla kapanmıyor. Fişi mi çekmeliyim?
Güncellemedeyken elektrik gitti ve şimdi cihaz açılmıyor. Ne yapmam gerek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.