Windows 11 güncelleştirmeleri nasıl kaldırılır?

f1lm

Decapat
Daha fazla  
RAM
8,0 GB DDR3
SSD veya HDD modeli
TwinMOS SSD
Ekran kartı
Intel(R) HD Graphics 5500
Anakart
Aspire ES1-571 (sanırım bu)
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i3-5005U CPU @ 2.00GHz
Arkadaşlar merhaba, resimde gördüğünüz gibi KB5062660 güncelleştirmesini yaptım. SSD'leri bozabiliyormuş, ama ben güncelleştirmeleri kaldır yerinden kaldıramıyorum, çünkü yok, resimde de gördüğünüz gibi. Ayrıca KB5063878 güncelleştirmesi de bozabiliyormuş; fakat o güncelleştirme yapılmadan güncelleştirmeleri duraklatmayı başardım. Acaba KB5062660 güncelleştirmesini nasıl kaldırabilirim? Dediğim gibi güncelleştirmeleri kaldır yerinde yok ve bundan ötürü riske atmak istemiyorum kendimi. Yardım edecekleriniz için şimdiden teşekkürler. TwinMOSS SSD'lerde bozulma görüntülenmemiş sanırsam, ama SSD diyorsa SSD'dir; garanti olsun, işim diye konuyu açma gereği duydum.

Ekran görüntüleri (msinfo32'de yazan sistem modeli: )
1756051140615.png

Dosya Ekleri

• 1756051089117.png
    1756051089117.png
    55,6 KB · Görüntüleme: 26
  • 1756051131002.png
    1756051131002.png
    20,5 KB · Görüntüleme: 28
1756051089117.png

Bir windows güncellemesinin ilk defa SSD'yi bozduğunu duydum. Kaynağı nereden aldınız?

Sanırım toplu güncellemeler kaldırılamıyor.

Eki Görüntüle 2562002

Sanırım toplu güncellemeler kaldırılamıyor.
SSD'yi bozacak bu güncellemenin içeriği nedir?

İçeriğini bilemeyiz. Bildiğimiz tek şey SSD'leri bozduğu...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İçeriğini bilemeyiz. Bildiğimiz tek şey SSD'leri bozduğu...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu güncelleme ayın 13'ü otomatik olarak güncellenmiş. Peki çoktan bozulmaz mıydı?

Hocam sanırım bazı markalar, doluluk oranı %60'ı geçmiş olanlar ve 50 GB ve üzeri veriyi aynı anda yazdıranlar etkileniyormuş.

Ona bakarsınız benim SSD de bozulmadı ama tedbir iyidir.

Bir windows güncellemesinin ilk defa SSD'yi bozduğunu duydum. Kaynağı nereden aldınız?
Hocam Yusuf İpek, turko35408'in attığı videodaki kaynaklar gösterilmiş zaten, kaynağı nereden aldınız demeden önce google.com'a keşke basitçe Windows 11 ssd bozuluyor falan yazsaydınız zaten çıkardı.

Hocam Yusuf İpek, turko35408'in attığı videodaki kaynaklar gösterilmiş zaten, kaynağı nereden aldınız demeden önce google.com'a keşke basitçe Windows 11 ssd bozuluyor falan yazsaydınız zaten çıkardı.
Şimdiye kadar ilk defa duydum bir güncellemenin SSD'yi bozabildiğini. Bu gibi açılan konular genellikle başkaları tarafından yanlış bilgilendirilebiliyorlar, ondan dolayı kaynak sordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı