Turist Ömer
Picopat
Ben oynuyorum. Herhangi bir sorun görmedim.Windows 11 kullananlardan CS:GO oynayan var mı? Oyun performansı ile ilgili şikayetler devam ediyor mu?
Ben oynuyorum. Herhangi bir sorun görmedim.Windows 11 kullananlardan CS:GO oynayan var mı? Oyun performansı ile ilgili şikayetler devam ediyor mu?
Pek rastlamadım. W10'daki değerleriyle aynı değerleri veriyor geneldeWindows 11 kullananlardan CS:GO oynayan var mı? Oyun performansı ile ilgili şikayetler devam ediyor mu?
Windows 11 kullananlardan CS:GO oynayan var mı? Oyun performansı ile ilgili şikayetler devam ediyor mu?
Hocam bir de üstüne anakart ve ekran kartı değiştirmeme rağmen temiz kurulumsuz sorunsuz çalışıyor.Etmiyor. Sorunsuz 12100F ile. Temiz kurulum + Debloat yapmadan hiçbir Windows kullanılmaz. Sorun var diyen bilgisayarına el atsın. Scannow ve DISM ile onarım yapıp debload yapsınlar.
Windows 11 kullananlardan CS:GO oynayan var mı? Oyun performansı ile ilgili şikayetler devam ediyor mu?
Temiz kurulum mu yaptınız?Bir bende mi güzel etki etti ya Windows 11? Nedense hiç problemle karşılaşmıyorum.
Temiz kurulum mu yaptınız?
Hocam memnunsanız tavsiye etmiyorum geçmenizi ama yine de siz bilirsiniz.Geçsem mi geçmesem mi kararsız kaldım şimdiEn iyisi şansımı deneyeyim. Teşekkürler.
Bende öyle diyerek şansımı denedim ve şuan gayet iyi. Bazı PC'lerde 2-3 gün sonra Windows 11 hızlanmaya başlıyormuş onun için baktınız kötü hemen tekrardan Windows 10 atmayın. Baktınız iyi gidiyor benim gibi durdurun güncellemeyi rahatınıza bakın.Geçsem mi geçmesem mi kararsız kaldım şimdiEn iyisi şansımı deneyeyim. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.