Windows 11 hata azaltma ve performans yükseltme

Bir hata verir mi TPM 1.2

TPM olmadan da kurabilirsiniz forum da konusu var.

Bir hata verir mi TPM 1.2

Hocam Microsoft'un kendi programı var PC sağlığı denetimi diye oradan Windows 11 uyumluluğunu kontrol edin eğer çalıştırır diyorsa kurun ama sosyalde TPM'siz kurulum yapmanın bile yolu var.
Birkaç kişi benim PC'den daha düşük pclere kurmuş benimki 4 GB RAM Intel i3 2348m Intel HD 3000.

Hocam işlemciniz desteklemiyor. TPM neysede.

Hocam Microsoft'un kendi programı var PC sağlığı denetimi diye oradan Windows 11 uyumluluğunu kontrol edin eğer çalıştırır diyorsa kurun ama sosyalde TPM'siz kurulum yapmanın bile yolu var.

Bu konu yardımcı olacaktır.

Ben Technopat kanalındaki testi yaptımda işlemci tik vardı yani olabilir diyordu ve Core 2 Duo ile kuranlar var.

Bir sorun çıkmaz değil mi?

Windows 11 Gereksinimlerini Karşılamayan PC'ler Zorla Windows 10'a Geçiriliyor bende bunu görmüştüm ondan yazdım.

Ben Technopat kanalındaki testi yaptımda işlemci tik vardı yani olabilir diyordu ve Core 2 Duo ile kuranlar var.

Denemek isterseniz konular forumda onları inceleyip karar verebilirsiniz tercih sizin.
Bu yöntemi kullanın faydasını göreceksiniz.

Son düzenleme:

İşlemci şu anlık zorunlu değil hocam. Ancak Microsoft TPM 2.0 ve Secure Boot olmadan kullanmayı tavsiye etmiyor. Aslında iyi bir şey ancak bazı kullanıcıların cihazlarında maalesef mevcut değil. Ama bana kalırsa TPM 2.0 o kadar da gerekli değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı