Windows 11 hataları ne zaman düzeltilecek?

b4r3k

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
512 GB M2.SSD
Ekran kartı
RTX 3050 TI
İşlemci
İ7-12650H
Yaklaşık 2 yıldır Windows 11 kullanıyorum, ancak artık karşılaştığım sorunlar beni oldukça rahatsız ediyor. Her gün bir işletim sistemi hatasıyla karşılaşmak gerçekten sinir bozucu. İkonların birbirine karışması, taskbar'ın düzgün çalışmaması, Alt+Tab kombinasyonunun sorunlu olması gibi çeşitli problemlerle karşılaşıyorum. Özellikle taskbar'da yaşadığım sorunlar can sıkıcı. Saat, pil durumu, klavye düzeni gibi bilgilerin yanlış görüntülenmesi veya takılması nedeniyle bazı randevuları kaçırdım. Örneğin, taskbar'daki saatin sorunlu olması yüzünden arkadaşlarımla buluşma planımı gerçekleştiremedim. Bunun bir düzeltme yolu var mı yoksa, bunların fixlenmesini mi bekleyeceğiz?

1704207224027.png

Yaklaşık 2 yıldır Windows 11 kullanıyorum, ancak artık karşılaştığım sorunlar beni oldukça rahatsız ediyor. Her gün bir işletim sistemi hatasıyla karşılaşmak gerçekten sinir bozucu. İkonların birbirine karışması, taskbar'ın düzgün çalışmaması, Alt+Tab kombinasyonunun sorunlu olması gibi çeşitli problemlerle karşılaşıyorum. Özellikle taskbar'da yaşadığım sorunlar can sıkıcı. Saat, pil durumu, klavye düzeni gibi bilgilerin yanlış görüntülenmesi veya takılması nedeniyle bazı randevuları kaçırdım. Örneğin, taskbar'daki saatin sorunlu olması yüzünden arkadaşlarımla buluşma planımı gerçekleştiremedim. Bunun bir düzeltme yolu var mı yoksa, bunların fixlenmesini mi bekleyeceğiz?

Eki Görüntüle 2072122
Ben bu kadar sorun yaşıyor olsam Win10 kullanır geçerdim. Hatta Win8.1 de olur

23H2'den beri sorun filan görmedim.

Ben bu kadar sorun yaşıyor olsam Windows 10 kullanır geçerdim. Hatta Win8.1 de olur

12.nesil işlemciler Windows 10'da daha kötü performans veriyor, bizzat test ettim. 8.1'i konuşmaya hiç gerek yok bence.

Ben 23H2'ye formatla geçtim. Hala da rahat rahat kullanıyorum. Değişik bir işletim sistemi gerçekten.

Böyle hatalar da alıyorum sıkça Alt+Tab yaptığım zaman böyle değişik şeyler oluyor.
Eki Görüntüle 2072137

Alt Tab'da bir şey göremedim Chrome de sekmeler arasında geçiş yapıyor ama YouTube videosu çift sekmede açık gibi gözüküyor gördüğüm hata bu Chrome'dan de kaynaklı olabilir.

Artık mayoz bölünme ile arttılar ;D. Diğer sekmeler aslında yok. Sadece ilk 2 sekme var kalanları buga girmiş.

1704211514183.png

O sekme açık değilken gözüküyor sanırım, sorun bu.
Temiz kurulumla mı geçtiniz yoksa yükseltmeyle mi?
Laptopda 0-dan windows 11 vardı. Hiçbir kurulum yapmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı