Windows 11 hava durumu Widget'i ortaya nasıl alınır?

Makaleler
9
Yer
İstanbul, Türkiye
Windows 11 hava durumu Widget'i ortaya nasıl alabilirim? Hiçbir yolu yok mu? Sol tarafta olması hoşuma hiç gitmedi. Başlat menüsü sanarak bazen yanlışlıkla tıklıyorum. Windows 10'dan alışkanlık olmuş.
Eski hali:

Ekran görüntüsü 2022-06-20 144832.png

Yeni hali:

Ekran görüntüsü 2022-06-20 144905.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev çubuğunu orta yerine sola aldığınız zaman o da önceki yerine geri geçiyor. Görev çubuğuna sağ tıklayıp görev çubuğu ayarları'na girin. Açılan ekranda görev çubuğu davranışlarından hizalamayı sol yapın.

Görev çubuğunu orta yerine sola aldığınız zaman o da önceki yerine geri geçiyor. Görev çubuğuna sağ tıklayıp görev çubuğu ayarları'na girin. Açılan ekranda görev çubuğu davranışlarından hizalamayı sol yapın.

Onu biliyorum ama ben ben sol tarafa almak istemiyorum eskisini istiyorum.

Arkadaş eskisi gibi olsun istiyor sola almayı değil.
Widget tek başına ortadaki simgelerin arasına katılamıyor. Eğer tüm simgeleri sola alırsanız o zaman Widget diğer simgelerin arasına katılmış oluyor. Böylece yanlışlıkla ona tıklama durumu da ortadan kalmış olur.

Kullanmıyorsanız direkt sadece hava durumu düğmesini de kapatabilirsiniz.
1655728154922.png

Bunun için yukarıdaki ekrandan pencere öğelerini kapatmanız yeterli olur.

Artı -1 Eksi
Widget tek başına ortadaki simgelerin arasına katılamıyor. Eğer tüm simgeleri sola alırsanız o zaman Widget diğer simgelerin arasına katılmış oluyor. Böylece yanlışlıkla ona tıklama durumu da ortadan kalmış olur.

Kullanmıyorsanız direkt sadece hava durumu düğmesini de kapatabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1425702
Bunun için yukarıdaki ekrandan pencere öğelerini kapatmanız yeterli olur.

Hocam eski halini istiyorum. Hava durumunu kullanmasaydım zaten kapatırdım.

Hocam eski halini istiyorum. Hava durumunu kullanmasaydım zaten kapatırdım.
Hocam o zaman maalesef güncelleme beklemek veya sürüm düşürtmek dışında bir seçeneğiniz yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı