Ben HDD de kullanıyorum gayet güzel çalışıyor 5400 RPM hızında regedit ile birkaç ayar yaptım şu an güzel sanal bellek atayınca biraz daha hızlanıyor.
Regedit ayarlarınızı bana da yazma şansınız var mı? Bu arada bende 5400RPM hard disk kullanıyorum.
Ben HDD de kullanıyorum gayet güzel çalışıyor 5400 RPM hızında regedit ile birkaç ayar yaptım şu an güzel sanal bellek atayınca biraz daha hızlanıyor.
Regedit ayarlarınızı bana da yazma şansınız var mı? Bu arada bende 5400RPM hard disk kullanıyorum.
SSD günümüzde artık standart olarak görülüyor ama HDD ile de sistem hızı konusunda devasa bir farkı yok. En azından benim deneyimim bu şekilde.
Nasıl büyük fark yok? Hocam ben HDD'den kurtulup SSD'ye geçtiğimde bilgisayar eskisinden neredeyse 3-4 kat daha hızlı açılıyordu.Evet çok büyük fark yok o ayarlar HDD'yi hızlandırıyor SSD hızına yetişmesede biraz daha iyi oluyor fazla kasmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.