Windows 11 hiç stabil değil

fortune999

Decapat
Burada konu oluşturup Windows 10 ReviOS kullanıyorum Windows 11'e geçeceğim dedim. Herkes stabil şu an geçebilirsin kesinlikle geç dediler. Geçtim geçmez olaydım. Stabil değil CS2 de adamlara ateş ediyorum oyun 200'den 100'lere düşüyor.

Tek iyi yanı Brave tarayıcıya geçtim ve iyiymiş.

Ben hiçbir zaman alışamadım Windows 11 önüme gelen bilgisayarlarda Windows 11 olunca kafayı yiyorum heleki sağ tık menüsü beni benden alıyor desteği bitiyor Windows 10 geçmek zorundayız maalesef :D

Ben hiçbir zaman alışamadım Windows 11 önüme gelen bilgisayarlarda Windows 11 olunca kafayı yiyorum heleki sağ tık menüsü beni benden alıyor desteği bitiyor Windows 10 geçmek zorundayız maalesef :D

Sağ tık menüsü Windows 10'la aynı yapılıyor hocam ReviOS kurdum o oluyor. sorun işletim sisteminin stabilliği ve performansı rezalet ya.

2 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım, tabi ki herkesin alıştığı sistem en iyisidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videodan da anlaşıldığı üzere windows 11 in güncel versionu 24h2 yüklü olsa bile 0.1% low fps de windows 10 a göre çoğu oyunda anlık fps düşüşü çok yüksek olduğunu görebiliyoruz yani buda demektir ki windows 11 harbiden de sıkıntılı bir işletim sistemi windows 10 daha stabil fps konusunda.

En baba denilen sistemde de Windows 11 dandik çalışıyor, geç açılıyor, başlat menüsünde bir şeye sağ tıklıyon canı isterse seçenekleri falan gösteriyor. Başlıkta yazdığı gibi hiç stabil değil. Windows 10 desteği kesilene kadar devam. (Aynı cümleyi zamanında Windows 7 için kurmuştum. 😢)

Windows 11 bilgisayara aşırı gereksiz yük bindirebiliyor. Bilgisayar bir yerden sonra çığlık atıyor. Şuan en iyisi Windows 10'da kalmak. Sizi Windows 11'i yüklemeye yönelten Microsoft oyunlarına kanmamak lazım.
Ekim'den sonra ya 11'e geçip Bilgisayara Çin işkencesi çektirmek gerekecek yada başka başka yollara başvurmak gerekecek.

Hocam ben eskiden laptopta Windows 10 kullanıyordum bilgisayarın açılması çok kısa sürüyordu, W11'e geçtim şu an eskiye göre çok uzun sürede açılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı