Windows 11 hiç stabil değil

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videodan da anlaşıldığı üzere Windows 11'in güncel versionu 24H2 yüklü olsa bile 0.1% Low FPS de Windows 10'a göre çoğu oyunda anlık FPS düşüşü çok yüksek olduğunu görebiliyoruz yani bu da demektir ki Windows 11 harbiden de sıkıntılı bir işletim sistemi Windows 10 daha stabil FPS konusunda.

Hocam işte ateş ediyorsun 200 FPS alıyorum mouse lag oluyor saçma sapan 120 100'lere düşüyor. 24H2 kullanıyorum şu an Windows 10'a döneceğim. Sistemi yükseltene kadar desteği kesilse bile Windows 10'da kalmayı düşünüyorum

Hocam Torrent indirmeler de aşırı sorunlar var. Hemen Windows 10'a dön.:) kullandım PC'den soğudum 1 ay da.

Hocam aynı sorunu Steam da yaşadım indirme yapıyordum işte ilk format attım CS2 kuruyordum 10 kbit ile indiriyordu kapat aç yapıp düzelte düzelte zar zor indirdim neyse deyip geçtim. oyuna girince neyse diyemedim 😅

videodan da anlaşıldığı üzere windows 11 in güncel versionu 24h2 yüklü olsa bile 0.1% low fps de windows 10 a göre çoğu oyunda anlık fps düşüşü çok yüksek olduğunu görebiliyoruz yani buda demektir ki windows 11 harbiden de sıkıntılı bir işletim sistemi windows 10 daha stabil fps konusunda.
Bu durum sistemden sisteme göre değişiyor. Örneğin bu videoda Windows 11'in daha fazla FPS aldığını görüyoruz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

O yüzden tek bir videoya göre yargılamamanızı öneriyorum.

Bu durum sistemden sisteme göre değişiyor. Örneğin bu videoda Windows 11'in daha fazla FPS aldığını görüyoruz:

O yüzden tek bir videoya göre yargılamamanızı öneriyorum.

Tabii hocam sistemden sisteme değişiyor, fakat herkesin 7800x3D ve 4090'ı yok. Orta segment sistemlerdeki performansı Windows 11'e kıyasla 10'un daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Tabii hocam sistemden sisteme değişiyor, fakat herkesin 7800x3D ve 4090'ı yok. Orta segment sistemlerdeki performansı Windows 11'e kıyasla 10'un daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Windows 10 zamanla eskiyor, hâliyle sistemlerde. Bu yüzden yeni işletim sistemleri ve işletim sistemlerine uygun sistemler çıkar. İleride Windows 12 çıkacağı zaman bu sistemler Windows 11'de daha çok performans gösterecek ancak Windows 12 ile daha uyumlu sistemler çıkacak. Çünkü aslında farkında olsanız da, olmasanız da planlı eskitme mevcut.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı