I ismailozkan Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 24 15 Kasım 2023 #21 aynı sorun bendede var bu amd sistemlerde mi oluyor sadece bir geribildirim açtım sizlerde bakıp yorum atabilirsiniz. The Windows Insider Program Be the first to see what's next for Windows in the Windows Insider Program. Join the community, provide feedback to help make Windows even better. aka.ms Son düzenleme: 19 Kasım 2023
aynı sorun bendede var bu amd sistemlerde mi oluyor sadece bir geribildirim açtım sizlerde bakıp yorum atabilirsiniz. The Windows Insider Program Be the first to see what's next for Windows in the Windows Insider Program. Join the community, provide feedback to help make Windows even better. aka.ms
NecroBit Megapat Katılım 28 Kasım 2016 Mesajlar 507 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #22 Benim bu sorunum, son güncelleme ile düzelmiş bulunmaktadır. Yine var gibi ama 0.25 saliselikmiş gibi hissettiriyor.
Benim bu sorunum, son güncelleme ile düzelmiş bulunmaktadır. Yine var gibi ama 0.25 saliselikmiş gibi hissettiriyor.
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 21 Kasım 2023 #23 NecroBit dedi: Benim bu sorunum, son güncelleme ile düzelmiş bulunmaktadır. Yine var gibi ama 0.25 saliselikmiş gibi hissettiriyor. Genişletmek için tıkla... Ya bu sorun düzeleli çok oldu. 0.bilmem kaç saniye olması da çok normal, bilgisayar açılınca direkt önbelleğe almıyor orayı. İlk birkaç açılışta öyle oluyor sonra kasmasız açılıyor.
NecroBit dedi: Benim bu sorunum, son güncelleme ile düzelmiş bulunmaktadır. Yine var gibi ama 0.25 saliselikmiş gibi hissettiriyor. Genişletmek için tıkla... Ya bu sorun düzeleli çok oldu. 0.bilmem kaç saniye olması da çok normal, bilgisayar açılınca direkt önbelleğe almıyor orayı. İlk birkaç açılışta öyle oluyor sonra kasmasız açılıyor.