Hayır çünkü müşteri hizmetleri 10:00 - 18:00 arası hizmet veriyormuş sadece. Yarına kaldı muhtemelen yeni key.
Bence yarını bekle kullanılmış key diye düşünüyorum ben.
Hayır çünkü müşteri hizmetleri 10:00 - 18:00 arası hizmet veriyormuş sadece. Yarına kaldı muhtemelen yeni key.
Başka seçeneğim kalmadı.. Yarını bekleyeceğim.Bence yarını bekle kullanılmış key diye düşünüyorum ben.
Arkadaşlar merhaba.
Yeni bilgisayar aldım, kurulumunu tamamladım. BIOS ayarlarını da güncelledim. Az önce SağlamLisans sitesi üzerinden Windows 11 Home key satın aldım.
Etkinleştirme ekranına geldiğimde ilk olarak bir sorun olduğunu belirtiyor. Sorun gider dedikten sonra tamamlandı diyor. Daha sonra ürün anahtarını etkinleştirmeye bastığımda da aşağıda eklediğim hatayı veriyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 2540545
Şimdi müşteri hizmetleri ile konuştum. CMD üzerinden ürün anahtarını yazıp deneyin dediler. Bu yöntem güvenilir mi? Şu an onu deneyeceğim.
Olmadığı takdirde de uzaktan bağlanıp bakarız dediler. @atr1907 @snop02
Düzenleme: Bu arada anahtarı tekrar bir denemek için "etkinleştirme" kategorisine girdim ve böyle bir ekran karşıladı. Anahtar dün hata vermesine rağmen etkinleşmiş mi?
Eki Görüntüle 2541062
Cmd den yonetici;Etkin görünüyor. E-postanı kaybetme format atarsan tekrar o e-posta hesabını girince birkaç kullanımdan sonra tekrar aktif oluyor. En azından ben de öyle olmuştu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.