Hocam geçemedim işte attığım resim dosyasına bakarsanız bu lisansı başkası kullanıyo diyor ama proya geçmişSen Pro'ya nasıl geçtin ki tekrardan HSL'ye geçmek istiyorsun.
Hocam geçemedim işte attığım resim dosyasına bakarsanız bu lisansı başkası kullanıyo diyor ama proya geçmişSen Pro'ya nasıl geçtin ki tekrardan HSL'ye geçmek istiyorsun.
HSL'ye formatsız geçebilmek için HSL keyi girmelisiniz. Sıfırlama yöntemi HSL'ye geçirmez diye düşünüyorum.Hocam geçemedim işte attığım resim dosyasına bakarsanız bu lisansı başkası kullanıyo diyor ama proya geçmiş
Hsl'ye formatsız geçebilmek için hsl keyi girmelisiniz. Sıfırlama yöntemi Hsl'ye geçirmez diye düşünüyorum.
CMD ekranına şu kodu yazın:Sorun gidere tıkladığımda hsl lisansınız var diyor zaten normal bunu demesi 1 ay önce aldım bilgisayarı hocam nasıl o keyi göreceğim biliyorsanız yazar mısınız?
wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey
Gider her şey, usb ile yedekleyin.Hocam format atalımda bilgiler falan gidiyo mu yoksa aynı mı kalıyo
Evet karşıma bir key geldi girdiğiniz ürün kodu çalışmadı diyoCMD ekranına şu kodu yazın:
wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey
Hocam geçemedim işte attığım resim dosyasına bakarsanız bu lisansı başkası kullanıyor diyor ama Pro'ya geçmiş.
Format tek çözüm kaldı gibi görünüyor,şansınıza küsün.Evet karşıma bir key geldi girdiğiniz ürün kodu çalışmadı diyo
Key'i kopyalayıp, CMD'yi yönetici olarak açın sonraEvet karşıma bir key geldi girdiğiniz ürün kodu çalışmadı diyo
slmgr.vbs /ipk urunanahtari & slmgr.vbs /ato
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.