Windows 11 Home, ucuz bir şekilde Pro versiyona yükseltilebilir mi?

Rabochiy

Yoctopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Engineer
Merhaba,
Huawei laptop almaya karar verdim. Windows 11 Home içinde kurulu şekilde satılıyor. Ancak ben iş - yönetim olarak kullanacağım için Pro sürüme yükseltmek istiyorum. Bunun için sıfır Windows 11 Pro lisans mı alınmalı yoksa daha düşük bir ücretle Microsoft üzerinden yükseltmek mümkün müdür?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bu arada forumda ilk mesajım. Keşke yıllar evvel üye olsaydım, çok şey kaçırmışım. Hepinize selam...

Evet. Önce Genel anahtarla upgrade yaparsın. Bilgisayar kendi kendine güncellenir. Sonra Pro olur ama etkinleştirme yapmanı ister. O durumda Win 10 Pro anahtarı ile 20-30 TL'lik anahtarlarla etkinleştirebilirsin.

Merhaba,
Huawei laptop almaya karar verdim. Windows 11 Home içinde kurulu şekilde satılıyor. Ancak ben iş - yönetim olarak kullanacağım için Pro sürüme yükseltmek istiyorum. Bunun için sıfır Windows 11 Pro lisans mı alınmalı yoksa daha düşük bir ücretle Microsoft üzerinden yükseltmek mümkün müdür?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bu arada forumda ilk mesajım. Keşke yıllar evvel üye olsaydım, çok şey kaçırmışım. Hepinize selam...

PttAVM'de satılıyor 25 30 lira. Ben öyle yapmıştım ama işletme için hiç etik olmaz.

Bravo, ben de orijinal şekilde almak istiyorum. O nedenle yazdım sıfırdan mı alayım yoksa kendi içinde daha düşük bir ücretle Pro'ya yükseltilebilir mi diye...
Microsoftun sitesinde satılıyor en son baktığımda 5000₺ gibi bir fiyatı vardı. Zaten pek fark yok, linansınız varsa kullanın home sürümünü.

@Rabochiy PttAvm deki keyleride kullanabilirsiniz, orijinal keyler.

Son düzenleme:
Microsoftun sitesinde satılıyor en son baktığımda 5000₺ gibi bir fiyatı vardı. Zaten pek fark yok, linansınız varsa kullanın home sürümünü.

@Rabochiy PttAvm deki keyleride kullanabilirsiniz, orijinal keyler.
O kadar ucuza satılmasını aklım almıyor hocam, içinde haram vardır muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı