TLalbatros
Hectopat
Merhaba bilgisayarı uyku moduna almıstım monitor calısmadı diye, yeniden baslattım ve şu an 60 Hz'de kullanıyorum. Normalde bu kısımdan ayarlayabilmem lazım ama ayarlanmıyor.
Merhaba bilgisayarı uyku moduna almıstım monitor calısmadı diye, yeniden baslattım ve şu an 60 Hz'de kullanıyorum. Normalde bu kısımdan ayarlayabilmem lazım ama ayarlanmıyor.
Eki Görüntüle 1652583
Ekran 1 için bagdastirici özelliklerinde Hz ayarı olabilir hocam öncelikle oradan seçin eğer yok ise ekran kartı veya monitör yönetim panelinden ayarlamayi deneyin.
Eki Görüntüle 1652583
Ama radeon adrenaline software uygulamasını kurun orada bulabilirsiniz ayarlarıMonitorun paneline bakım oradanda ayarlıyomıyorum ekran kartım AMD nasıl ayarlıyıcam.
Microsoft temel görüntü sürücüsü gözüküyor. Ekran kartı sürücünüzde bir sorun yaşanmış.
DDU ile sürücü kalıntılarını kaldırıp tekrar ekran kartı sürücüsünü kurun.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.