Windows 11 Hz ayarlayamama

TLalbatros

Hectopat
Merhaba bilgisayarı uyku moduna almıstım monitor calısmadı diye, yeniden baslattım ve şu an 60 Hz'de kullanıyorum. Normalde bu kısımdan ayarlayabilmem lazım ama ayarlanmıyor.

1675199653215.png

Merhaba bilgisayarı uyku moduna almıstım monitor calısmadı diye, yeniden baslattım ve şu an 60 Hz'de kullanıyorum. Normalde bu kısımdan ayarlayabilmem lazım ama ayarlanmıyor.

Eki Görüntüle 1652583

Ekran 1 için bagdastirici özelliklerinde Hz ayarı olabilir hocam öncelikle oradan seçin eğer yok ise ekran kartı veya monitör yönetim panelinden ayarlamayi deneyin.

Microsoft temel görüntü sürücüsü gözüküyor. Sürücü yüklenmediğinde, Windows'un ekrana görüntü vermek için kullandığı temel sürücüdür. Windows kurulumu ile birlikte bilgisayarda bulunur. Sorun yaşandığında bilgisayar bu sürücüyü yükleyecektir. O kısımda ekran kartı markanızın adı yazmıyorsa sürücü sorununuz var demektir. Kısaca ekran kartı sürücünüzde bir sorun yaşanmış.

DDU ile sürücü kalıntılarını kaldırıp tekrar ekran kartı sürücüsünü kurun.

Eki Görüntüle 1652583

Yeni fark ettim AMD Cleanup Utility ile şu anki kartı tamamen silip sürücüyü temiz kurun.

asdsadsadasssssssssss.PNG

Microsoft temel görüntü sürücüsü gözüküyor. Ekran kartı sürücünüzde bir sorun yaşanmış.

DDU ile sürücü kalıntılarını kaldırıp tekrar ekran kartı sürücüsünü kurun.

1675200264035.png

Şöyle bir hatta veriyor hocam ne yapmam lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı